KLANTEN ONDERSTEUNEN BIJ HET BEHALEN VAN HUN DUURZAAMHEIDSDOELSTELLINGEN

In de bosrijke omgeving van de Apenheul leven bijna 300 grote en kleine apen. De primaten lopen tussen de bezoekers in het park. Apenheul brengt natuurbehoud in de praktijk door wereldwijd projecten te initiëren en te ondersteunen die primaten en hun wilde leefomgeving beschermen. Het vinden van een leverancier die de duurzame bedrijfsvoering van het park kan handhaven met een focus op de omgeving, was een belangrijke voorwaarde voor Apenheul ter ondersteuning van zijn bedrijfsmodel en duurzaamheidsbeleid.

EEN VAATWASPROGRAMMA LEVEREN DAT DE BEDRIJFSEFFICIËNTIE STIMULEERT EN TEGELIJKERTIJD DE IMPACT OP HET MILIEU TOT EEN MINIMUM BEPERKT

APEX HELPT U OM UW IMPACT OP HET MILIEU ONDER CONTROLE TE HOUDEN


VEILIG REINIGEN: Geen PBM's nodig en chloorvrije chemie (Apex Ultra NC, Apex Power Xtra en Apex Power Xtreme)1

ENERGIE BESPAREN: Bespaart tot 3.712 KWu energie per jaar ... wat overeenkomt met meer dan 400 dagen elektriciteit in een gemiddeld huis2

WATER BESPAREN: Bespaart tot 27.557 liter water per jaar3 ... genoeg om meer dan 340 baden te vullen!4

AFVAL REDUCEREN: Vermindert tot 63 kg kunststofafval per jaar5, wat overeenkomt met meer dan 1200 lege frisdrankflesjes van 2 liter!

1 Voor het gehele Apex-assortiment zijn geen PBM's vereist en veel producten bevatten geen chloor (Apex Power NC, Apex Ultra NC, Apex Power Xtra, Apex Power Xtreme, Apex Metal Protection). 2 Een gemiddeld huis in het Verenigd Koninkrijk verbruikt 3.000 kWu per jaar volgens OFGEM January 2011. Informatieblad 96. www.ofgem.gov.uk, 3 Op basis van 200 rekken per dag en 10% minder rekken in een gemiddeld restaurant, 4 Douches vs. baden: feiten, cijfers en misverstanden. Nov. 2011, Waterwise.org.uk, 5 Versus kannen van 20 liter, op basis van 200 rekken per dag in een gemiddeld restaurant.

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.