Lobby of Aimbridge Hospitality

Een groot aantal oplossingen helpt Aimbridge Hospitality bij het leveren van duurzaamheidsvoordelen aan haar partners

Aimbridge Hospitality logo

Inzichten

Als toonaangevend, wereldwijd horecamanagementbedrijf stimuleert Aimbridge Hospitality de efficiëntie en winstgevendheid in hotels en resorts bij topaccommodatiemerken. In aansluiting op haar operationele aanbod stimuleert Aimbridge Hospitality toegewijd een samenwerking die is gericht op een duurzame en sociale impact voor de horecapartners en belanghebbenden. Het doorlopende werk omvat het leveren van producten, diensten en oplossingen voor het aanpakken van milieu, sociale en bestuurskwesties (ESG) die van betekenis zijn voor het bedrijf, de medewerkers, gasten, partners en gemeenschappen.

In het kader van dit engagement heeft Aimbridge Hospitality de duurzaamheidsprincipes van het Responsible Stay-initiatief van de American Hotel & Lodging Association opgenomen in alle bedrijfsfuncties. Daarnaast richt Aimbridge Hospitality zich op het aanbieden van verbeterde gegevens- en analysetools en rapporten waarmee hoteleigenaren belangrijke duurzaamheidsstatistieken kunnen volgen en communiceren.

Hotel housekeeping

Maatregelen

Met het uitbreiden van het ESG-programma blijft Aimbridge Hospitality partnerschappen met strategische leveranciers bevorderen om meer producten en diensten aan te kunnen bieden die op duurzame praktijken en duurzaamheidsrapportage zijn gericht. In samenwerking met Ecolab heeft Aimbridge Hospitality een reeks oplossingen ter beschikking om de ecologische impact van haar partners te verkleinen:

  • Aquanomic™ Low-Temp wasprogramma levert altijd wit linnengoed en een aanzienlijke water- en energiebesparing ten opzichte van gangbare wasprogramma's.
  • SMARTPOWER™ levert superieure reinheid van vaatwerk naast voordelen voor het milieu, deels door kortere wastijden en vermindering van plastic verpakkingen.
  • Door middel van monitoring op afstand en slimme sensoren beschermt 3D TRASAR®-technologie kritieke bedrijfsmiddelen en maximaliseert de koelwaterefficiëntie voor water-, energie- en emissiebesparingen.

Aimbridge Hospitality heeft haar partners ook geholpen met extra besparing van water en energie en vermindering van emissies en afval terwijl met de huishoudingsoplossingen Sanitizing Wash 'n Walk™ en Oasis Pro® de productiviteit wordt verbeterd.

Housekeeping using an Ecolab product

Resultaten

De samenwerking met Ecolab heeft Aimbridge Hospitality geholpen om impactvolle duurzaamheidsvoordelen te realiseren en tegelijkertijd te voldoen aan de prestatie- en operationele behoeften van de hoteleigenaren.


Gerelateerde succesverhalen

In samenwerking met klanten hun grootste uitdagingen oplossen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen gerelateerde verhalen gevonden