Brand Operations Services Consultant on tablet with client

Brand Operations Services
en TrueView-platform

De Brand Operations Services-activiteiten en het TrueView-analyseplatform bieden merkstandaarden en gastervaringsdiensten, waaronder beoordelingen op locatie en gegevensgestuurde analyses.

Ecolab neemt de Brand Operations Services en het TrueView-platform van Deloitte over

Op 5 juni 2023 kondigde Ecolab de overname aan van de Brand Operations Services-activiteiten van Deloitte. De Brand Operations Services-activiteiten en het bijbehorende TrueView-analyseplatform bevinden zich nu in de EcoSuredivisie van Ecolab, waardoor een wereldleider op het gebied van merkbescherming is ontstaan die 's werelds toonaangevende horeca-, restaurant- en retailmerken bedient in meer dan 110 landen.

Brand Operations Services, voorheen bekend als LRA Worldwide, biedt veldinspecties, advies op locatie en onderzoeksdiensten. Het TrueView-platform voor digitale beoordeling en analyse wordt door het bedrijf en diens klanten gebruikt om programma-inzichten en continue prestatieverbetering te leveren.

Ons merkbeschermingsprogramma

De afdeling Brand Operations Services van EcoSure werkt samen met internationale bedrijven om een end-to-end merkbeschermingsstrategie te creëren. We combineren veldgebaseerde diensten, marktonderzoek en analysegestuurde technologie om onze partners te helpen de merkprestaties systematisch aan te passen en de klantervaring te verbeteren.

Inspecties van bedrijfslocaties

Branche-ervaren specialisten worden ingezet als een verlengstuk van uw team om u te helpen de kwaliteit en merkprestaties te bewaken en te verbeteren.

Coaching en training op locatie

Er wordt realtime prestatiecoaching in de frontlinie geboden en training en implementatie-initiatieven op locatieniveau gefaciliteerd.

Gegevensanalyse

Ontdek kwantitatieve en kwalitatieve inzichten om u te helpen begrijpen waar u uw middelen op moet richten om de prestaties te verbeteren en risico's te beperken.

Evaluaties van klantervaringen (CX)

Met gebruik van grootschalige crowdsourcing- en mystery shopping-platforms om eerstelijnsgegevens over fysieke en digitale ervaringen te verzamelen.

Merkstandaarden en programmaontwerp

Een brand playbook creëren om een consistente operationele uitvoering te begeleiden via programma's voor het meten van merkgezondheid.

GettyImages-1126310654.jpg

Voordelen van een merkbeschermingsstrategie

  • End-to-end programmabeheer Ons team is verantwoordelijk voor de opbouw, uitvoering en gegevensanalyse van het programma.
  • Toepasbare inzichten Merkbeschermingsonderzoek bieden inzicht in dagelijkse activiteiten; ons team gebruikt de verzamelde gegevens om aanbevelingen te doen die specifiek zijn voor uw merk.
  • Consistente prestaties Onze aanpak is gericht op training, coaching en corrigerende maatregelen op afdelingsniveau, wat helpt om een cultuur onder de werknemers op te bouwen die de nadruk legt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment.
  • Uitzonderlijke klantervaring Onze unieke all-inclusive overeenkomststructuur is transparant, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een samenwerkingsverband op te bouwen en ons te concentreren op het stimuleren van programmaresultaten.
 


Het TrueView-platform ontgrendelt kritieke inzichten en analyses

Ons TrueView-platform voor prestatiebeheer is ontworpen om klanten in staat te stellen gegevens te gebruiken om de operationele prestaties te verbeteren en de merkgezondheid te versterken. We schetsen een gedetailleerd beeld van hoe klanten uw merk ervaren door interne bedrijfs- en klantsentimentgegevens samen te voegen. Het TrueView-platform omvat gegevensverzameling, aggregatie, integratie, rapportage en analyse op alle contactpunten die voor uw merk het belangrijkst zijn.

Portaal op maat

Aan eerstelijnsmanagers worden tools geboden om hen te helpen hun doelen te bereiken via een configureerbaar platform voor prestatiebeheer.

Zelfbeoordelingen

Maak uw eigen beoordelingen met behulp van onze aanpasbare inspectiechecklists, waarin gegevens kunnen worden geïntegreerd voor een bedrijfsbreed beeld van de operationele prestaties en merklevering van uw organisatie.

Geïntegreerd platform

Stelt belanghebbenden in staat observaties te verzamelen en operationele prestaties en merklevering te beheren met behulp van een mobiele interface.

Rapportagemogelijkheden

Zet gegevens uit verschillende bronnen om in bruikbare inzichten, zichtbaar op interactieve dashboards.

 

 

Actieplannen

Actie en verantwoordelijkheid stimuleren door kansen te prioriteren en deze rechtstreeks aan oplossingen te koppelen.