Ecolab neemt Brand Operations Services van Deloitte over, versterkt EcoSure Business

Overname van merkonderzoekspraktijk om toonaangevende horeca-, restaurant- en retailmerken te helpen beschermen.

05 juni 2023
Ecosure representative with customer at a hotel

ST. PAUL, Minn. - 5 juni 2023 - Ecolab Inc., 's werelds grootste bedrijf op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie dat mensen en de hulpbronnen die van vitaal belang zijn voor het leven beschermt, heeft vandaag de overname aangekondigd van het Brand Operations Services-bedrijf van Deloitte.

De Brand Operations Services-activiteiten en het bijbehorende TrueView-analyseplatform zullen worden ondergebracht in de EcoSure Business, waardoor een wereldleider op het gebied van merkbescherming ontstaat, die 's werelds toonaangevende horeca-, restaurant- en retailmerken bedient in meer dan 110 landen.

Brand Operations Services zal diensten voor klantmerknormen blijven aanbieden, waaronder inspecties op locatie en gegevensgestuurde analyses, waarmee wordt bijgedragen aan de klantervaring met betrekking tot de merknormbehoeften van de huidige en toekomstige klanten van Ecolab.

'Ecolab heeft diepe relaties met 's werelds meest erkende merken op het gebied van accommodatie, foodservice, foodretail en gemakswinkels', zegt Lynne Monticello, vice-president en algemeen directeur, global Eco

'We verwelkomen onze nieuwste EcoSure-medewerkers, terwijl we doorgaan met het innoveren van onze end-to-end oplossingen voor merkbescherming om onze klanten te helpen hun bedrijf te beschermen en te laten groeien.'

De overname van de Brand Operations Services-activiteiten volgt op de recente overname door Ecolab van het technologiegedreven bedrijf voor volksgezondheid, Hazel Analytics. Het Hazel Analytics-team binnen EcoSure blijft het inlichtingenplatform van de gezondheidsafdeling leveren, gericht op voedselveiligheid en naleving van regelgeving, wat door de meeste van 's lands grootste foodservice- en retailmerken wordt gebruikt.

Er worden geen aanvullende transactievoorwaarden bekendgemaakt.


Over EcoSure

EcoSure werkt samen met klanten van over de hele wereld om een end-to-end merkbeschermingsstrategie te creëren. Door een gezamenlijke benadering van beoordelingen, coaching en best practices uit de branche, creëert EcoSure een uniek programma dat de cruciale componenten van elke operatie omvat. De resultaten zijn real-time inzichten en bruikbare stappen die het merkrisico verminderen en de gastervaring en voedselveiligheid optimaliseren.


Over Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), een vertrouwde partner voor miljoenen klanten, is wereldwijd leidend in duurzaamheid en biedt oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen. Het op een eeuw aan innovatie voortbouwend Ecolab heeft een jaarlijkse omzet van 14 miljard dollar, meer dan 47.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ecolab levert uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en service van wereldklasse ter verbetering van voedselveiligheid, behoud van schone en veilige omgevingen en optimalisatie van water- en energieverbruik. Met innovatieve oplossingen verbetert Ecolab de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten in de sectoren voeding, gezondheidszorg, levenswetenschappen, horeca en industrie. www.ecolab.com
  
Volg ons op LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc en Facebook @Ecolab.  


Over Deloitte

Zoals gebruikt in dit document, betekent 'Deloitte' Deloitte & Touche LLP en bepaalde dochterondernemingen daarvan.  Deloitte & Touche LLP is een dochteronderneming van Deloitte LLP. U kunt www.deloitte.com/us/about bezoeken voor een gedetailleerde beschrijving van de juridische structuur. Bepaalde services zijn mogelijk niet beschikbaar voor klantengetuigenissen volgens de regels en voorschriften van openbare accounting.

 
Contact:
Ecolab Global Communications
+1-651-250-4724
MediaRelations@Ecolab.com

5 juni 2023

(ECL-A)
 

Aanverwant nieuws