SMSPwebcrop_550x310

Skinman™ Soft Protect

Skinman™ Soft Protect handdesinfectiemiddel kent een unieke huidvriendelijke samenstelling met vitamine E, glycerine and panthenol die de conditie van de huid na verloop van tijd verbetert1. Skinman™ Soft Protect zorgt voor een snelle handdesinfectie in 90 seconden volgens EN 12791. Deze in vergelijking met traditionele middelen kortere contacttijd biedt talloze efficiëntievoordelen voor de operatiekamer.

Productdetails

  • Huidvriendelijke formule (bevat vitamine E, glycerine en panthenol), die de huidconditie na verloop van tijd verbetert1
  • Handdesinfectie binnen 90 seconden volgens EN 12791

Gebruiksaanwijzing

Breng de onverdunde oplossing aan op droge handen. Wrijf grondig in de handen, zorg ervoor dat alle gebieden gedurende de inwerkduur bedekt zijn.

Volg de handdesinfectietechniek gedurende de volle 90 seconden voor een afdoende handdesinfectie.

Skinman™ Soft Protect is een ideaal huidvriendelijk handdesinfectiemiddel, vooral voor operatiekamermedewerkers die compatibiliteitsproblemen hebben ondervonden met actieve ingrediënten in andere middelen.

 

Uitgebreide werkzaamheidstesten

Type test  Procedure Inwerkduur
Chirurgische handdesinfectie

 Volgens EN 12791

90 sec

Hygiënisch handdesinfectiemiddel

 Volgens EN 1500

20 sec

Bactericide werkzaamheid

 Volgens EN 13727

15 sec

Murine Norovirus

 Volgens EN 14476

15 sec

Rotavirus

 Volgens EN 14476

15 sec

Volledige virucide werkzaamheid

 Volgens EN 14476

30 sec

Gistendodende werkzaamheid

 Volgens EN 13624

15 sec

Tuberculocide werkzaamheid

 Volgens EN 14348

20 sec

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.


Gebruik desinfectanten voorzichtig Lees voor gebruik altijd het etiket en productinformatie. Alleen voor professioneel gebruik.

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Healthcarereceptionarea550x310
WERK MET ONS SAMEN

Ecolab Healthcare kan met u samenwerken om de efficiëntie te verhogen, de resultaten te verbeteren en het risico van nosocomiale infecties (HAI's of healthcare associated infections) te verminderen.