Ecolab CIP/COP Cleaner

Handmatige en COP-reinigingsproducten voor de productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica

Handmatige, COP-reinigers en schuimwasmiddelen van Ecolab zijn ontworpen om stabiel schuim te genereren voor een langere contacttijd, wat leidt tot een effectieve reiniging in productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica.
Mascara

Effectief in de lastigste uitdagingen als het gaat om persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica

Handmatige en COP-reinigers van Ecolab zijn ideaal voor het verwijderen van verschillende soorten vuil in de productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Sterk schuimende eigenschappen compenseren de beperkte mechanische werking bij inweektoepassingen of kleine vaten. Voorbeelden zijn:

  • Zonnebrandcrème
  • Vervuiling die pigmenten en mineralen bevat, zoals foundation, lippenstift en mascara
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Reinigingsproducten verstrekt door experts in de productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica.

U kunt kiezen uit een assortiment circulatiereinigers, handmatige reinigers, desinfectiemiddelen, additieven en boosters, speciaal samengesteld voor fabrikanten van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica.

Ontdek hoe u een op de specifieke behoeften van uw bedrijf afgestemd programma kunt ontwikkelen dat voldoet aan de nieuwste normen en wordt ondersteund door onze technische experts.

Bekijk al onze oplossingen voor persoonlijke verzorging

Handmatige en schuimende reinigingsproducten voor CIP en COP in de productie van cosmetica

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er zijn geen gerelateerde producten gevonden

Gerelateerde oplossingen voor persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica

Lees meer over hoe de oplossingen van Ecolab voor persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen, de operationele efficiëntie meetbaar te verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen te helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden