Manisoft

Manisoft™ / Manisoft™ foam

Hand- en lichaamsreinigers

Manisoft™ hand- en lichaamsreiniger en Manisoft™ schuim zorgen voor een uitgebalanceerde, effectieve concentratie van actieve ingrediënten in een milde formule. Het product is populair bij zowel gezondheidspersoneel als patiënten en geschikt voor het frequent reinigen van de handen en het hele lichaam. Deze producten bieden een voordelige oplossing voor uw dagelijkse werkroutine-procedures. Ze zijn uiterst kosteneffectief en goed voor uw budget.

Productdetails

Onze prestaties Uw voordeel
Verkrijgbaar in twee handige formules (vloeibaar en schuim) Biedt de optie schuim gebruiken, laagste kosten per gebruik
Uitgebalanceerd, mild reinigingsproduct Algemene hand- en lichaamsreiniger voor gebruik in alle gebieden

GEBRUIKSAANWIJZINGEN

Product aanbrengen op natte handen en zacht wrijven. Grondig afspoelen. Voor gezondheidsprofessionals en patiënten. In ziekenhuizen, medische en tandartsklinieken, voor mensen met een gevoelige huid.

INGREDIËNTEN (INCI)

Manisoft™

Water, natriumlaurylethersulfaat, ammoniumsulfaat, laurylglucoside, PEG-7 glycerylcocoaat, cocamidopropylbetaïne, laurylether-2, propyleenglycol, PEG-55 propyleenglycololeaat, citroenzuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, parfum, CI 42051.

Manisoft™ schuim

Aqua, natriumlaurylethersulfaat, PEG-7-glycerylcocoaat, laurylglucoside, laurylether-2, natriumbenzoaat, parfum

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.

Bekijk andere handhygiëneproducten voor de gezondheidszorg

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Healthcarereceptionarea550x310
WERK MET ONS SAMEN

Ecolab Healthcare kan met u samenwerken om de efficiëntie te verhogen, de resultaten te verbeteren en het risico van nosocomiale infecties (HAI's of healthcare associated infections) te verminderen.