Ecolab Klerwipe™ Neutral Detergent Mop Wipes

Klerwipe™ neutraal reinigingsmiddel gemengd met gedeïoniseerd water - dweildoekjes

Een steriel niet-ionisch reinigingsproduct dat in dweildoekformaat zorgt voor een effectieve reiniging van beheerde omgevingen.

Klerwipe™Neutral Detergent-dweildoekjes zijn ideaal voor routinematige reiniging, omdat niet-levensvatbare verontreiniging kan worden verwijderd in een afzonderlijke reinigingsstap die losstaat van de desinfectiestap.

Belangrijkste productspecificaties

Test tubes icon

Zeer effectieve reiniger

Klerwipe™ Neutral Detergent-dweildoekjes zijn bijzonder effectief bij gemorste olie of plakkerig materiaal of na algemeen onderhoud. Met deze sterk absorberende doekjes zijn oppervlakken na snelle reiniging vrij van vuil en kan daaropvolgend een effectieve desinfectie plaatsvinden.

Icon with a checkmark in the center

Gemakkelijk en effectief

De kant-en-klare Klerwipe™ Neutral Detergent-dweildoekjes zijn snel en eenvoudig te gebruiken en niet corrosief, maar krachtig effectief in een breed scala aan cleanroomtoepassingen. Ze zijn zeer absorberend en blijven nat terwijl ermee wordt gewerkt nadat ze uit de handige verpakking zijn getrokken.

Shield with a check mark icon

Voor direct gebruik

Deze dweildoekjes zijn geïmpregneerd met Klercide™ Neutraal Detergent, een weinig schuimende, niet-corrosieve formule, dus zeer effectief bij direct gebruik op de meeste niet-poreuze oppervlakken.

Three diamond shapes icon

Sterilisatie met cleanroom-kwaliteit

Klerwipe™ Neutral Detergent dweildoekjes worden 0,2 micron gefilterd en vervolgens ingepakt en dubbel verpakt in een klasse C cleanroom voordat ze uiteindelijk gesteriliseerd worden via gammastraling. Certificaten van analyse en steriliteit beschikbaar bij elke batch.

Verkoopeenheid Eenheidsmaat Substraat Toepassing
10 zakjes x
20 doekjes
420 mm x 250 mm Verkrijgbaar als: stofarm (45% polyester, 55% cellulose) Voor gebruik op vloeren, muren en harde oppervlakken.

Bekijk voor gebruiksklare doekjes onze Neutral Detergent RTU en Klerwipe™ Neutral Detergent doekjes in een zakje

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 


Zorgt voor resultaten die ertoe doen

✓ Eenvoudig te gebruiken

Het gehele cleanroomportfolio van Ecolab is zo ontworpen dat het voor cleanroompersoneel intuïtief en eenvoudig wordt om kritische protocollen uit te voeren, rekening houdend met de belangrijkste vereisten, complexiteiten en uitdagingen van de cleanroomomgeving.

✓ Ecolab Validex™-programma

The Validex™-programma van Ecolab helpt validatieuitdagingen oplossen met een totaalmethode, ondersteunende dataset en expertise die specifiek zijn afgestemd op de cleanroomomgeving. Wij kunnen helpen het implementeren van nieuwe producten te vereenvoudigen en zorgen voor gemoedsrust, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

✓ Betrouwbare beschikbaarheid

De wereldwijde aanwezigheid van Ecolab op het gebied van productie en toeleveringsketen wordt versterkt door onze operationele uitmuntendheid en gevestigde leveranciersrelaties zodat onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare beschikbaarheid van de kritische producten die ze nodig hebben om de naleving te handhaven en de productie te optimaliseren.

✓ Voor cleanrooms gemaakt - in een cleanroom

Alle cleanroomproducten van Ecolab worden vervaardigd in een gecertificeerde cleanroomomgeving, zodat alle producten voldoen aan de kwaliteitsnormen voor steriliteit of deze overtreffen.

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden