Shopping Mall Image

Facility Care-programma

Ons maatwerkprogramma voor gebouwenreiniging maakt het mogelijk de hoogste standaard voor hygiëne en naleving van de wetgeving te hanteren en tegelijkertijd vertrouwen op te bouwen bij uw werknemers en de bewoners van uw gebouw. Onze uitgebreide aanpak omvat producten waarvan de doeltreffendheid is bewezen, uitgebreide ondersteuning, de beste service in zijn klasse en opleiding van het personeel.

Kritieke resultaten mogelijk maken die het financiële plaatje stimuleren

Het is uw klantbelofte om schone, veilige en uitnodigende omgevingen te bieden in uiteenlopende klantsegmenten. De verwachtingen, normen en risico's waar u mee te maken heeft, waren nog nooit zo hoog. Om de reputatie van uw klanten op te bouwen en te beschermen en als leider verbeterde ervaringen te leveren, is er een proactieve aanpak nodig. Het handhaven van hogere standaarden voor efficiëntie en consistentie helpt risico's te verminderen, uw gebouwen en hun gebruikers te beschermen en tegelijkertijd meetbare resultaten te leveren. 


Ondersteunende oplossingen voor het verzorgen van uw gebouw

Het MAXX 2-assortiment voor gebouwenreiniging

Ons hoogwaardig reinigingsassortiment waarvoor minder persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn.

Electrostatic Spraying 101 Overview

Elektrostatisch sprayprogramma

Ecolab biedt desinfectieoplossingen en -apparatuur die u helpen bacteriën en virussen te vernietigen of onherroepelijk te deactiveren.

A person washing their hands showing us personal hand hygiene

Het handhygiëneprogramma van Nexa

Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij het voorkomen van de verspreiding van infecties en door voedsel overgebrachte ziekten.


Hulpmiddelen om kritieke resultaten mogelijk te maken en uw bedrijfsvoering te ondersteunen​

Ecolab Facility Care Brochure

Brochure over Facility Care

Bekijk onze uitgebreide brochure over gebouwenreiniging.

Ecolab Facility Care Checklists

Checklists

Download en gebruik onze checklists die op uw klantsegmenten zijn afgestemd om ertoe bij te dragen dat er schoon en veilig wordt gewerkt.

Lady using Computer

BRONNENPORTAL VAN ECOLAB

Hulpmiddelen en voorgestelde goedepraktijkvoorbeelden voor veiligere en uitnodigende omgevingen die vertrouwen stimuleren.

Wees voorbereid. Bescherming begint met preventie.

Ecolab (ECL) is een vertrouwde partner op bijna drie miljoen locaties van commerciële klanten en wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. We bieden een scala aan oplossingen voor een schone, veilige en gezonde werkomgeving, waaronder handhygiëneprogramma's, reinigings- en desinfectieprogramma's, training en meer.

FRS Covid page image

Coronavirus (COVID-19)

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met bronnen en relevante informatie samengesteld om advies te geven over het handhaven van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.  We helpen u uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen en vertrouwen op te bouwen.

Woman blowing her nose

Seizoensgriep

Hoewel volksgezondheidsmedewerkers de ernst van het komende griepseizoen niet kunnen voorspellen, weten we dat bescherming begint met preventie. Bekijk en download ons nieuwste materiaal over de griep om u te helpen voor te bereiden op het komende griepseizoen, het risico op besmetting te beperken, en uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen.

Image of family enjoying a meal

Voedselveiligheid

Het ontwikkelen van een solide voedselveiligheidsprogramma kan bijdragen aan verbetering van de voedselkwaliteit, beperking van de voedselverspilling en vergroting van de gasttevredenheid. Lees verder en ontdek hoe Ecolab niet alleen kan helpen door voedselovergedragen ziekten te voorkomen, wat uw medewerkers en klanten beschermt, maar ook van blijvende invloed kan zijn op uw bedrijf.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.


Aanverwant nieuws

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde nieuwe verhalen gevonden.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.