White Foam on Blue Background

Cosa™ handmatige reinigingsproducten voor farmaceutische toepassingen

De COSA™ handmatige reinigingsproducten van Ecolab, die ook wel schuimreinigers worden genoemd, zijn ontwikkeld voor farmaceutische toepassingen die een stabiel schuim vereisen zonder hulp van een additief. Door het stabiele schuim wordt de contacttijd verlengd, zodat er effectief wordt gereinigd.

Als onderdeel van een portfolio met end-to-end oplossingen biedt Ecola een pH-neutrale reiniger als handmatig reinigen vereist is tijdens het farmaceutische productieproces of als additief voor een schuimreiniger.

Omdat niet alle onderdelen kunnen worden gereinigd zonder handmatige tussenkomst, zijn vaak neutrale reinigingsmiddelen nodig die effectief kunnen reinigen terwijl de veiligheid van medewerkers gegarandeerd blijft. 

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Bekijk ons volledig assortiment CIP- en COP-reinigings- en desinfectiemiddelen voor systemen in de farmaceutische industrie

De producten worden gemaakt in volledig controleerbare en traceerbare productiebedrijven en u kunt kiezen uit alkalische reinigers, zure reinigers, additieven en boosters, en desinfectiemiddelen die speciaal zijn samengesteld voor oppervlakken die in contact komen met farmaceutische producten.

Ontdek hoe u een op de specifieke behoeften van uw bedrijf afgestemd programma kunt ontwikkelen dat voldoet aan de nieuwste normen en wordt ondersteund door onze gespecialiseerde technische en validatieteams.  

Gerelateerde COSA™ handmatige reinigingsproducten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen aanbod gevonden

Gerelateerde oplossingen voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe Ecolabs oplossingen voor de productie van farmaceutica en geneesmiddelen uw vestiging kan helpen om veilige producten te produceren die aan alle regels voldoen, de kwaliteitsnormen overtreffen, de operationele efficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden