Orange Bubbles for Pharmaceutical Acid Cleaner

COSA™ zuurreinigers voor farmaceutische toepassingen

COSA™ Acid Cleaners for Pharmaceutical Manufacturers van Ecolab zijn ontwikkeld om in zuur oplosbare residuen, zoals mineralen en kalkaanslag van hard water, te verwijderen uit CIP-systemen. Deze zuurreinigers zijn vrij te spoelen en kunnen worden gebruikt voor een betere vlekvrije afwerking van farmaceutische apparatuuroppervlakken, maar ook als neutralisatiemiddel.

Alle COSA™ Acid Cleaners van Ecolab worden ondersteund door een compleet validatiepakket, zoals technieken voor de bepaling van aanvaardbare residugehalten en analysemethoden voor de kwantificering van residuen in farmaceutische CIP-toepassingen.

Van gemengde zuren met oppervlakte-actieve stoffen tot GMP geproduceerd fosforzuur, de zuurreinigers van Ecolab zijn ideaal voor verschillende minerale vuiluitdagingen.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Bekijk ons volledig assortiment CIP- en COP-reinigings- en desinfectiemiddelen voor systemen in de farmaceutische industrie

De producten worden gemaakt in volledig controleerbare en traceerbare productiebedrijven en u kunt kiezen uit alkalische reinigers, zure reinigers, additieven en boosters, en desinfectiemiddelen die speciaal zijn samengesteld voor oppervlakken die in contact komen met farmaceutische producten.

Ontdek hoe u een op de specifieke behoeften van uw bedrijf afgestemd programma kunt ontwikkelen dat voldoet aan de nieuwste normen en wordt ondersteund door onze gespecialiseerde technische en validatieteams.  

Gerelateerde COSA™-zuurreinigers voor farmaceutische toepassingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen aanbod gevonden

Gerelateerde oplossingen voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe Ecolabs oplossingen voor de productie van farmaceutica en geneesmiddelen uw vestiging kan helpen om veilige producten te produceren die aan alle regels voldoen, de kwaliteitsnormen overtreffen, de operationele efficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden