Blue Bubbles

Additieven, boosters en finishers voor CIP-systemen voor de productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica

Additieven, boosters en finishers voor clean-in-place (CIP) systemen van Ecolab zijn sterk geconcentreerde middelen die ontworpen zijn om de prestaties van andere reinigingsoplossingen te verbeteren, wat een extra voordeel geeft bij het reinigen van specifieke soorten vuil in de productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Daarnaast voegt Ecolab additieven toe die bijzonder effectief zijn zoals titaandioxidereinigers en siliconenantischuim voor het snel verspreiden van schuim in de cosmetische industrie.
Toothbrush with toothpaste

Effectief in de lastigste uitdagingen als het gaat om persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica

Additieven en boosters van Ecolab voor de productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica zijn ideaal voor het verwijderen van complex en ingebrand vuil doordat ze de mechanische werking van CIP-systemen en -apparatuur verbeteren. Voorbeelden zijn:

  • Residuen van gezichtspoeder, zeer harde maskers, peel-off maskers en samenstellingen die houtskool bevatten
  • Geur die tandpasta en mondwater achterlaten
  • Titaanoxide
Brochure Cover of End-to-End Solutions for Personal Care and Cosmetic Manufacturing

Reinigingsproducten verstrekt door experts in de productie van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica.

U kunt kiezen uit een assortiment circulatiereinigers, handmatige reinigers, desinfectiemiddelen, additieven en boosters, speciaal samengesteld voor fabrikanten van persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica.

Ontdek hoe u een op de specifieke behoeften van uw bedrijf afgestemd programma kunt ontwikkelen dat voldoet aan de nieuwste normen en wordt ondersteund door onze technische experts.

Bekijk al onze oplossingen voor persoonlijke verzorging

Verwante producten voor additieven en boosters voor CIP-systemen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden

Gerelateerde oplossingen voor persoonlijke verzorgingsproducten en cosmetica

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen evenementen gevonden