Maak kennis met de reeks professionele oppervlaktereinigingsproducten met doorlopend reinigende werking 

14 augustus 2024
MAXX Synbiotic-assortiment

Ondanks grondig, regelmatig en dagelijks reinigen hoopt vuil zich in de loop van de tijd toch op, vooral op de moeilijk bereikbare plekken. Hygiëneproblemen verbergen zich in hoeken en nissen, onder meubels en stoffering, speciaal op poreuze oppervlakken, zoals vloeren en (muur)tegels. Microscopisch vuil kan diep in de poriën van een oppervlak doordringen waardoor hygienisch reinigen wordt bemoeilijkt. In de loop van de tijd wordt vuil zichtbaar en kan alsnog onplezierige geuren afgeven, wat ervoor kan zorgen voor minder tevreden klanten en negatieve reviews.

Ecolab biedt al langer dan 100 jaar innovatieve oplossingen voor effectieve, hygiënische en duurzame reiniging. De nieuwe MAXX Synbiotic productlijn omvat allesreinigers en reinigers voor wc, vloer en sanitair en zal de schoonmaaksector voorgoed veranderen!

MAXX Synbiotic: sterk in uiterlijk en afwerking

Het MAXX Synbiotic productassortiment bestaat uit:

  • MAXX Brial Synbiotic, een licht schuimende allesreiniger
  • MAXX Magic Synbiotic, een vloerreiniger voor alle waterbestendige vloeren
  • MAXX Magic Scrub Synbiotic, een niet-schuimende machinereiniger
  • MAXX Into Synbiotic, de licht schuimende sanitairreiniger
  • MAXX Into WC Gel Synbiotic, een gebruiksklare, lichtzure wc-reinigingsgel

De producten in de MAXX Synbiotic productlijn zijn volledig biologisch afbreekbaar en zorgen er niet alleen voor dat dat de geuroorzaken worden verwijderd, maar breken ook de substanties af die in de toekomst onprettige geuren kunnen veroorzaken.

50 miljard nieuwe medewerkers voor uw team

Elk MAXX Synbiotic product bestaat uit een speciale mix van bepaalde pro- en pre-biotica, alsook biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve stoffen.

Deze unieke 'symbiose' van pro- en prebiotica kan het beslissende verschil maken vergeleken met de gebruikelijke probiotische reinigingsmiddelen.

Illustration of how synbiotics clean vs. traditional cleaners and probiotic only cleaners

In tegenstelling tot de gebruikelijke probiotische reinigingsmiddelen bevatten de producten in de MAXX Synbiotic productlijn niet alleen 50 miljard probiotica per liter, die enzymen produceren en dus specifiek vervuiling afbreken. Ze bevatten ook prebiotica, suikerstoffen die dienen als een activator en engriebron voor de probiotica. En juist deze suikers maken het mogelijk dat de micro-organismen direct en blijvend reinigen. Dus vuil is zogezegd hun supervoedsel en hun levensdoel is zorgen voor een doorlopende hygiëne die duurzaam is.

Stelt u zich voor dat u in een keer een team van 50 miljard extra medewerkers ter uw beschikking zou hebben: hardwerkend en altijd klaar voor actie, waar ze ook maar nodig zijn.

Ontworpen door de natuur en geactiveerd door wetenschap

Synbiotica zijn de nieuwe generatie van een reinigingsrevolutie en de toekomst van de schoonmaaksector. Meer informatie. Voor een toekomst met meer zekerheid.

Meer over MAXX Synbiotic

 

Over Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL) is een gewaardeerde partner op bijna drie miljoen klantlocaties en is wereldwijd marktleider in oplossingen en services op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen, onze aarde en bedrijven helpen beschermen. Met een jaarlijkse omzet van $ 13 miljard en meer dan 47,000 medewerkers, levert Ecolab uitgebreide op wetenschap gebaseerde oplossingen, data-gedreven inzichten en service van wereldklasse om de voedselveiligheid te verbeteren, schone en veilige omgevingen te helpen behouden, water- en energiegebruik te optimaliseren en operationele efficiëntie en duurzaamheid te verbeteren voor klanten in de voeding, gezondheidszorg, horeca en industriële sector in meer dan 170 landen over de hele wereld. www.ecolab.com.

Volg ons op LinkedIn @Ecolab, X @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc en Facebook @Ecolab.

Aanverwant nieuws