Aflevering 3: Het traject van handmatige reiniging naar geautomatiseerde COP - Overwegingen voor geautomatiseerde desinfectiekasten

Ecolab Generic Tote

Voor de productie van producten voor persoonlijke verzorging maken veel fabrieken gebruik van procedures met handmatige reiniging. Binnen deze procedures bestaan er mogelijkheden voor fabrikanten om over te stappen op een geautomatiseerd proces, dat tijd kan besparen en risico's kan verlagen. In aflevering 3 bespreken Susan Youngquist, Technical Consultant en Validation Manager bij Ecolab, en Pete Barrie, Product Management Director bij Sani-Matic, het traject van handmatige naar geautomatiseerde reinigingsprocessen en de gedetailleerde overwegingen voor geautomatiseerde desinfectiekasten.

Ontdek waarom en hoe fabrikanten overstappen op een geautomatiseerd reinigingsproces.

 


 

 

Gerelateerde artikelen