Aflevering 2: Het traject van handmatige reiniging naar geautomatiseerde COP - De voordelen van geautomatiseerde desinfectiekasten

Ecolab expert reviewing a part in a facility

Voor de productie van producten voor persoonlijke verzorging maken veel fabrieken gebruik van procedures met handmatige reiniging. Binnen deze procedures bestaan er mogelijkheden voor fabrikanten om over te stappen op een geautomatiseerd proces, dat tijd kan besparen en risico's kan verlagen. In aflevering 2 bespreken Susan Youngquist, Technical Consultant en Validation Manager bij Ecolab, en Pete Barrie, Product Management Director bij Sani-Matic, het traject van handmatige naar geautomatiseerde reinigingsprocessen, de voordelen van geautomatiseerde desinfectiekasten en het maken van de overstap.

Ontdek waarom en hoe fabrikanten overstappen op een geautomatiseerd reinigingsproces.

 


 

 

Gerelateerde artikelen