Dé manier om te besparen en gasten tevreden te stellen

Laundry machine icon.

In de hotelwereld is niets belangrijker dan gasttevredenheid. Dus toen de manager van een hotel met beperkte service niet tevreden was over de wasserij van het hotel, belde ze Ecolab.

Het hotel had hoge normen en hechte groot belang aan gasttevredenheid. Daarnaast had het een manager die begreep dat de kwaliteit van het bedlinnen uiteindelijk de loyaliteit van de klant kan beïnvloeden. Ondertussen was de financiële directeur van het hotel op zoek naar een manier om de kosten te verlagen en de bedrijfsefficiëntie te verhogen. Wij hebben een oplossing gevonden voor beide partijen.

Een oplossing die zorgt voor bedrijfsefficiëntie en gasttevredenheid.

Wij hebben ons exclusieve aquanomische wasprogramma aanbevolen, inclusief producten, processen en doseerapparatuur. Dit zorgde voor de schone, witte en zachte resultaten die gasten verwachten.

Door de wasstappen, het waterverbruik en de watertemperatuur te verminderen, heeft het programma het water- en energieverbruik met wel 40% verminderd - wat op zijn beurt weer tot lagere gebruikskosten heeft geleid.

En het beste van alles is dat het programma aanzienlijk betere wasresultaten levert - de schone, witte en zachte resultaten die gasten verwachten.

Bekijk alle verhalen

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.