Een oplossing voor de grootste uitdaging bij hotelwasgoed

Four story building icon.

Uit een recent onderzoek van Satisfaction Management Systems, een marktonderzoek- en adviesbureau, bleek dat 70 procent van de wasserijprofessionals in de horeca vlekverwijdering de grootste uitdaging vindt. Met ons StainBlaster™-programma besparen zij tijd en geld - en behalen ze tegelijkertijd geweldige resultaten die hun gasten tevreden stellen.

Om wasserijen te helpen met hardnekkige vlekken en bij elke lading schone, witte en zachte resultaten te produceren, heeft ons team gezocht naar manieren om de StainBlaster™-productlijn te verbeteren. We hebben de producten uit onze StainBlaster-lijn zo samengesteld dat ze de hardnekkigste en meest voorkomende vlekken in wasserijen verwijderen: vet, olie, inkt, bloed, lippenstift, transpiratievlekken en voedsel; foundation, gravel en zonnebrandcrème; koffie, thee, wijn, vruchtensap en meeldauw; en zelfs roest en ijzer.

Onze producten voor het verwijderen van vlekken maken deel uit van onze uitgebreide wasverzorgingsoplossingen voor de horeca en langdurige zorg.

Icon of cleaning spray bottle

Voor een standaard hotel met 150 kamers lopen de gemiddelde wasserijkosten op tot meer dan $ 200 per dag. Op een jaar tijd spendeert een hotel met 150 kamers ongeveer $ 75.000 aan de wasserij en van dat totaal gaat ongeveer 25 procent naar de vervanging van bedlinnen. Door vlekken doeltreffend te verwijderen, kan een hotel de wasserijactiviteiten optimaliseren en geld besparen doordat er minder nieuw bedlinnen moet worden aangekocht. Ons StainBlaster-programma bespaart klanten niet alleen tijd en geld - het kan de tevredenheid van gasten verbeteren en de reputatie van het hotel beschermen.

  • 70% van de wasserijprofessionals in de horeca zegt dat vlekken verwijderen hun grootste uitdaging is
  • Een standaard hotel met 150 kamers besteedt ongeveer $ 18.750 per jaar aan de vervanging van bedlinnen - ongeveer 25% van de totale wasserijkosten.
Bekijk alle verhalenMeer over wassen

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.