Kraft Hero

Wij helpen Kraft Heinz om veiliger voedsel te produceren, de duurzaamheid te verhogen én te besparen

Inzicht

Voor Kraft Heinz, een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld, is voedselveiligheid van het grootste belang. Daarom heeft de fabriek in centraal-Californië Ecolab benaderd om te zorgen voor een consistente reiniging op elk niveau - microbiologisch, fysiek en chemisch. Het doel was om proactieve, doeltreffende en efficiënte oplossingen te implementeren die niet alleen de veiligheid zouden verhogen, maar ook een efficiënter gebruik van middelen zouden bevorderen.

ecolabservicetruckicon

Innovatie

Ecolab's team van deskundigen vond een oplossing voor twee van de systemen in de fabriek: 3D TRASAR™ clean-in-place-technologie (CIP). De technologie bewaakt continu de besturingselementen die de reinigings- en desinfectieprestaties van de fabriek volgen. Via een smartbox verzamelt het systeem verzamelt rechtstreeks gegevens van de programmeerbare logische controller van de fabriek, die de gegevens naar een beveiligde server stuurt. Analisten van Ecolab vertalen de gegevens in aanbevolen corrigerende maatregelen, die de klant en de accountmanager van Ecolab op locatie vervolgens kunnen implementeren.

De technologie heeft verschillende problemen geïdentificeerd en opgelost, waaronder het repareren van een lek in de warmtewisselaarklep, het verkorten van de spoeltijden en 50 procent minder gebruik van chemische ontsmettingsmiddelen. De combinatie van 3D TRASAR CIP-technologie en de gepersonaliseerde service van Ecolab hielp de fabriek om energie te besparen en tegelijkertijd de voedselveiligheid te verbeteren en de totale kosten met $ 244.000 te verlagen.

Vraag een CIP-evaluatie aanDownload dit succesverhaal
Kraft eROI


Gerelateerde succesverhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen verhalen gevonden