Abstract. Navigational Compass, Business, Direction, Strategy

Maximaliseert machineprestatie met Navigator™ en Yankee Operation Intelligence

Ontdek hoe de Navigator Technology en Yankee Operation Intelligence van Nalco Water een tissueklant helpen de machinesnelheid, opwindsnelheid en uptime te verbeteren.

Inzicht

Een klant in de tissue- en handdoekenindustrie in Noord-Amerika kwam naar Nalco Water om de productiviteit van een conventionele machine voor de productie van 100 TPD te verbeteren. De experts van Nalco Water selecteerden een oplossing uit ons uitgebreide portfolio van kleef-, modificator- en losmiddelen om tissue- en handdoekfabrikanten te voorzien van een optimaal programma om hun prestatie-doelstellingen te behalen. 

Innovatie

Dankzij Nalco Waters vakkennis en technische expertise kunnen wij ons uitgebreide portfolio optimaliseren en zo aan de individuele behoeften van elke klant voldoen. Voor onze klant in Noord-Amerika die de productiviteit van hun machine wilde verbeteren, kozen we voor Navigator 64807-lijm en combineerden deze met de 64601 PLUS-modificator. Deze portfolio, gecombineerd met expertise en digitale oplossingen zoals Yankee Operation Intelligence, verbetert de productiviteit, productkwaliteit en Yankee-bescherming. 

Resultaten

Door de implementatie van de Navigator 64807-lijm en de 64601 PLUS-modificator, gecombineerd met Yankee Operation Intelligence, werd de machinesnelheid met 6% en de opwindsnelheid met 2,6% verhoogd, wat een productiviteitswinst van $ 1,4M opleverde. Niet alleen werd het draaien met de machine verbeterd door een betere overdracht en stabiliteit, ook de prestaties van het blad werden beheerd en onvoldoende rakelbelasting werd vastgesteld, waardoor het bladprofiel bij hogere snelheden verbeterde. Door minder stofvorming en brandgevaar werd het fabriekspersoneel beter beschermd. 

eROI by Ecolab logo

Jaarlijkse besparing

  • Productivity eROI icon

    Productiviteit
    6%*

    Verhoogde machinesnelheid

    2,6%*

    Verhoogde opwindsnelheid

  • eROI Health Icon

    Menselijke gezondheid en veiligheid
    Minder stofvorming en brandgevaar*

  • >$ 1.400.000 USD
    Totaal positief resultaat

*Door de klant geleverde gegevens

iStock_000006162818_XXXLarge.jpg

Toegepaste technoglogie:

Yankee Operation Intelligence

Yankee Operation Intelligence geeft grotere zichtbaarheid op de machine-installatie die er het meest toe doet. Dit aanbod omvat software en hardware waarmee crêpe- en reinigingsbladen worden bewaakt en die bruikbare inzichten bieden, zodat operators weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Met Yankee Operation Intelligence kunnen klanten crêpe- en reinigingsbladen controleren, trillingen detecteren en de prestaties vergelijken om de coatingefficiëntie te verbeteren. 


Gerelateerde succesverhalen over pulp en papier

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen gerelateerde verhalen gevonden