Lotte Chemical

Lotte Chemical helpen de lucht te zuiveren om haar milieu-impactdoelstellingen te behalen

Totaal gerealiseerde waarde: $ 15,8 miljoen

Lotte Chemical logo

Inzichten

Lotte Chemical, gevestigd in Seoul, Zuid-Korea, is een van de grootste chemische bedrijven ter wereld. Er worden synthetische harsen en andere chemische producten geproduceerd voor gebruik in materialen als polystyreen, een veelzijdig plastic dat veel wordt gebruikt in voedselverpakkingen, apparaten, speelgoed en andere goederen.

Ter zekerstelling van de procesintegriteit, het veilige transport en de veilige opslag van de producten die in de Daesan-fabriek worden geproduceerd, gebruikte Lotte Chemical een polymerisatieremmer (chemische verbindingen die het productieproces helpen stabiliseren) gecombineerd met DNBP, een chemisch middel dat chemische reacties vertraagt.

DNBP is een zeer giftige, gevaarlijke chemische stof die bij verbranding stikstofoxiden (NOx) produceert, wat bijdraagt aan luchtvervuiling. Het gebruik van DNBP is door veel regelgevende instanties aan banden gelegd, waaronder het Ministerie van Milieu in Korea. Als onderdeel van haar inspanningen om een betere, duurzamere toekomst te creëren, wilde Lotte Chemical DNBP vervangen door een veiligere, minder giftige oplossing.

Maatregelen

Het bedrijf koos voor een duurzamere oplossing: het uit twee componenten bestaande aangroeiwerend PRISM™-programma, ontwikkeld door Nalco Water, de water- en procesmanagementafdeling van Ecolab.

Testen en een rigoureuze technische evaluatie hebben aangetoond dat de oplossing van Nalco Water net zo goed presteerde als DNBP, met een aanzienlijke vermindering van NOx. Als gevolg hiervan implementeerde Lotte Chemical het aangroeiwerende programma ter bescherming van kritieke bedrijfsmiddelen en verhoging van de efficiëntie van het productieproces.

Lotte Chemical

Resultaten

Naast de milieuvoordelen die de overstap naar het programma van Nalco Water had, voorkwam Lotte Chemical ook grote kapitaaluitgaven die nodig zouden zijn geweest om te blijven voldoen aan de strengere emissienormen die het Koreaanse Ministerie van Milieu voor het gebruik van DNBP had vastgesteld. Bovendien verbeterde de operationele efficiëntie omdat de behoefte aan ureum, een grondstof die wordt gebruikt in chemische productieprocessen, er aanzienlijk mee verminderd is.

Uiteindelijk heeft de nieuwe aanpak Lotte Chemical geholpen aan minder kosten, werken met een duurzamere oplossing en verbetering van de veiligheid van de fabriek en operators.

Uitgelichte oplossingen


De resultaten in deze casestudy zijn specifiek voor deze individuele klant en kunnen variëren voor andere klanten op basis van factoren en omstandigheden in hun activiteiten.


Gerelateerde succesverhalen

Samenwerken met klanten aan een oplossing voor hun grootste uitdagingen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen gerelateerde verhalen gevonden