Een klant helpen
om met zorg water te gebruiken

Icon of a water droplet.

Water is voor veel van de processen van onze klanten een essentieel onderdeel. Door minder gebruik draagt het bij aan het succes van de klant en daardoor blijft deze onbetaalbare bron ter beschikking voor ander gebruik. Als een van onze klanten, een wereldwijd actief bedrijf in de voedsel- en drankindustrie, een zeer ambitieus doel stelt om watergebruik te verminderen als onderdeel van het duurzaamheidsplan dan komen ze naar Ecolab.

Het waterdoel van het bedrijf, om het watergebruik in de productie te verbeteren met 20 procent per productie-unit, was onderdeel van hun inspanningen voor prijswinnend water-rentmeesterschap. En dat is waar de uitgebreide benadering van Ecolab echt het verschil kan maken. We kunnen onze klanten helpen met het optimaliseren van ieder aspect van hun productie, van het bedrijfswater tot sanitatie en band optimalisatie tot de behandeling van afvalwater.

Ons aanbod van waterbesparende oplossingen draagt bij om watergebruik van onze klanten te verbeteren en efficiënter te maken.

45%

We helpen onze klant om de complexe verbanden tussen processen te identificeren en daar een aanbod innovatieve oplossingen voor te bieden waardoor er minder stilstand is, vermindering van waterconsumptie en een verhoogde verwerkingscapaciteit. Het is iets wat niemand anders kan, maar dat is wat wij elke dag doen. Omdat als wij klanten helpen om hun duurzaamheidsdoelen te behalen, iedereen hier voordeel van heeft.

  • DryExx, ons droog bandsmeermiddel, helpt jaarlijks meer dan 662 miljoen liter water te besparen.
  • Ons Advantis clean-in-place-programma verwijdert twee water-intensieve stappen in het proces, waardoor het CIP watergebruik wordt verminderd met 45 procent.
  • Onze 3D TRASAR koelwatertechnologie helpt het zoet watergebruik met 90 miljoen liter water per jaar te verminderen per fabriek.
Bekijk alle verhalen

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.