Innovatie in de voedingsretail

Microscope

In de retail verschillen de uitdagingen op het gebied van reiniging en desinfectie van afdeling tot afdeling. De innovatieve programma's en ervaren teams van Ecolab zijn toegespitst op deze specialismen en bieden oplossingen op maat voor deze specifieke uitdagingen. Wij ontwikkelen producten die echte besparingen en echte resultaten voor de echte wereld opleveren. Ecolab wetenschappers werken onophoudelijk aan baanbrekende innovaties die zorgen voor schonere winkels en meer veiligheid tegen de laagste totale kosten.

We creëren tijd- en kostenbesparende oplossingen om medewerkers en klanten veilig te houden en de waardevolle reputatie van de retailer te beschermen.

flowericon

Met producten en diensten die mensen dagelijks in bijna elke hoek van de wereld raken, is het onze verantwoordelijkheid dat we duurzaamheid in elk aspect van onze innovaties verankeren. We besteden veel aandacht aan de verantwoordelijkheid voor de ingrediënten, de gezondheid van de mens en de impact op het milieu, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Markten weergeven

Gerelateerde succesverhalen