CroisiEurope steunen bij opvang van ziekenhuismedewerkers tijdens de coronavirusuitbraak

CroisiEurope logo

Ecolab Pest France steunt CroisiEurope bij opvang van ziekenhuismedewerkers

Een Franse cruisemaatschappij die al lange tijd klant is van Ecolab besloot tijdens de lockdown goed gebruik te maken van een van hun schepen terwijl ze zich voorbereidden om de normale activiteiten weer te hervatten.

CroisiEurope is een in Straatsburg, Frankrijk, gevestigde riviercruisemaatschappij met een indrukwekkende wereldwijde vloot van 55 schepen.

Het bedrijf is al meer dan tien jaar klant van Ecolab en vertrouwt op ons ongedierteteam in Frankrijk voor het bestrijden van knaagdieren en kakkerlakken en het verlenen van desinfectiediensten.

Toen de coronavirusuitbraak Europa in zijn greep kreeg, werden de tourisme- en horecasector extra hard getroffen en kwamen de cruiseactiveiten plotseling tot stilstand. In die periode lagen er schepen van CroisiEuropa aan de wal met werknemers aan boord die niet meer konden werken.

Cruise Ship cabin

Zoveel mogelijk profiteren van een lastige situatie

Samen met het team van Ecolab Pest in Frankrijk besloot de cruisemaatschappij een schip beschikbaar te stellen voor ziekenhuismedewerkers uit de buurt: het MS Botticelli, die afgemeerd lag aan de Quai de la Grenelle in Parijs, vlakbij het ziekenhuis Georges Pompidou.
Met toegang tot accommodatie en alle faciliteiten aan boord, inclusief ontbijt en avondeten, konden de ziekenhuismedewerkers beschikken over alle gemakken van dit drijvende hotel om te rusten en zich weer op te laden.
In navolging van dit initiatief en om het bedrijf te helpen zich voor te bereiden op het hervatten van de normale activiteiten, besloot het team van Ecolab te helpen door te voorzien in alle desinfectieservices voor het schip. Het resultaat is dat de bemanning van CroisiEuropa aan boord van het schip haar missie in een veilige en gezonde omgeving kan voortzetten.
In uitdagende situaties zoals deze tellen waarden als mededogen en solidariteit zwaarder dan ooit te voren, net als sterke samenwerkingsverbanden zoals deze tussen Ecolab Pest en CroisiEurope.

„We werken nu al een aantal jaar samen met CroisiEurope om ze te voorzien van desinfectiediensten op hun locaties. Het was daarom heel logisch dat Ecolab zou meedoen met dit initiatief."


Maxime Pax

Corporate Account Manager, Ecolab Pest France

Two Ecolab Pest district managers at work

80 jaar aan expertise

Ecolab Pest Elimination, al meer dan 80 jaar 3D-specialist (Deratization, Disinfection, Disinsectization - rattenverdelging, desinfectie, insectenverdelging), beschermt dagelijks klanten tegen gezondheidsrisico´s met betrekking tot de aanwezigheid van ongedierte en is daarnaast een expert in desinfectie.
Bekijk alle verhalenMeer informatie

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.