Colorado Summit County mountain range

EpicPromise van Vail Resorts realiseren

Totaal gerealiseerde waarde: $ 265.000

Vail Resorts: Experience of a Lifetime™

Inzichten

Vail Resorts is een toonaangevende wereldwijde exploitant van bergresorts met 41 resorts in 15 staten en vier landen, evenals reisgerichte winkel- en horecabedrijven. Als bedrijf worden ze aangestuurd door hun platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, EpicPromise, met de toezegging om een netto operationele voetafdruk van nul te bereiken tegen 2030.

Hun klimaatdoelstellingen zijn gericht op het bereiken van nul netto-emissies en nul afval naar de stortplaats naast het verbeteren van de gezondheid en veerkracht van bossen en leefgebieden. EpicPromise van Vail Resorts belichaamt echt hun toewijding aan het aanwkkeren van passie voor het buitenleven , behoud van de natuurlijke omgeving en ondersteuning van lokale gemeenschappen voor een mooie, duurzame toekomst.

Ecolab expert talking with a client

Maatregelen

Vail Resorts wil in hun activiteiten zoveel mogelijk op duurzaamheid gerichte oplossingen gebruiken, van gastenkamers tot de keuken en wasserijdiensten, en werkt samen met Ecolab om een positieve impact op het milieu te hebben en tegelijkertijd gasten te verrassen in schone en veilige ruimtes.

De oplossingen van Ecolab, zoals onze Aquanomic™-wasprogramma's en SMARTPOWER™-vaatwasprogramma's helpen de wastijd, het waterverbruik en de watertemperatuur te verminderen en worden in alle Vail Resorts-vestigingen geïmplementeerd om de energie-efficiëntie te verbeteren en de uitstoot te verminderen. Deze programma's ondersteunen niet alleen de ambitie van Vail Resorts om tegen 2030 een netto-uitstoot van nul te bereiken, ook de hoge gastnormen van het bedrijf worden ermee gehandhaafd.

Daarnaast wordt het huishoudelijke Oasis Pro™-programma van Ecolab gebruikt ter ondersteuning van de Vail Resorts-doelstelling om tegen 2030 geen afval meer op de stortplaats terecht te laten komen. Als geconcentreerde vloeistof verminderen Oasis Pro-producten het plastic verpakkingsafval tot wel 80% in vergelijking met gebruikelijke containers, terwijl ze de veiligheid van werknemers vergroten met hun gebruiksvriendelijke ontwerp.

Ecolab expert talking with a client

Resultaten

Uiteindelijk werken Ecolab en Vail Resorts samen om de impact op het milieu van activiteiten te verminderen, toe te werken naar realisatie van de EpicPromise van Vail Resorts om goed te doen voor gasten, gemeenschappen en de planeet.

De resultaten in deze casestudy zijn specifiek voor deze individuele klant en kunnen variëren voor andere klanten op basis van factoren en omstandigheden in hun activiteiten.


Gerelateerde succesverhalen

In samenwerking met klanten hun grootste uitdagingen oplossen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde succesverhalen gevonden.

Bekijk alle verhalen