Koolstofverwijdering
nu veiliger, sneller en gemakkelijker

BakingSheetTraywithCookiesIcon

De situatie

Bakplaten en -blikken zijn bijzonder lastig te onderhouden en vereisen een tijdsintensieve reiniging - vaak met onbevredigende resultaten. Koolstofresten leiden tot rookvorming in warme ovens en worden overgebracht op bakkerijproducten. Dit beïnvloedt de perceptie van de klant over de netheid in de winkel en brengt het imago van de winkel in gevaar. Bovendien zijn de meeste bakplaten gemaakt van aluminium - een gevoelig metaal - wat de levensduur van de blikken in de loop der tijd drastisch vermindert.

Ons KAY Supersoak Concentrate kan tot een maand meegaan en maakt zware vet- en koolstofophopingen zachter.

pansafterusingsupersoakconcentrate

De oplossing

KAY SuperSoak Concentrate is een gepatenteerd mengsel van oppervlakte-actieve stoffen, alkaliteit en metaalbescherming dat ontworpen is om vuil krachtig te verwijderen zonder dat daarvoor persoonlijke beschermingsmiddelen nodig zijn. Het maakt reinigen gemakkelijker en verkort de reinigingstijd aanzienlijk. Potten en blikken in bakkerijen worden ondergedompeld in een oplossing van water en het product in onze veilige en robuuste mobiele tank en staan 's nachts in de week. De oplossing kan tot een maand meegaan en maatk zware vet- en koolstofophopingen zachter.

cleaningtimecomparisonchart

De resultaten

Studies in het werkveld bevestigen dat het wassen van potten, blikken, gerei en apparatuur met KAY SuperSoak Concentrate maar half zo lang duurt en een schoner resultaat oplevert. Met behulp van SuperSoak Concentrate gaan de producten ook aanzienlijk langer mee en worden er 15 uren arbeid per maand bespaard.*

  •  Reinigen duurt maar half zo lang
  • Blikken worden aanzienlijk schoner
  • Blikken, potten en gerei gaan langer mee
  • Zorgt voor financiële besparingen

*15 uur besparing op basis van gemiddeld 25 gewassen blikken per dag

SuperSoak Concentrate

Gerelateerde succesverhalen