Schoner water, gezonder voedsel

foodicon

Er is niets belangrijkers op de wereld dan de voedselketen. En onze trek in betere oplossingen is onverzadigbaar. Groente en fruit, die natuurlijk erg gezondheid zijn, kunnen ook een bron zijn van ziekteverwekkers die miljoenen mensen in gevaar brengen.

We hebben een betere methode gevonden om de oogst gezond te houden en klaar voor gebruik.

applesimage

Tsunami 100 is een gepatenteerd antimicrobieel wateradditief dat tot 99,9% van de pathogenen e.coli, listeria en salmonella vermindert, terwijl het voedsel vers en smaakvol blijft.*

Samen met aanvallende pathogenen helpt Tsunami 100 de kwaliteit van versgesneden en verwerkte groenten en fruit te verbeteren door het bederfelijke effect van andere niet-pathogene organismen tegen te gaan.**

Voeg daar onze bewezen ervaring met het aanpakken van de uitdagendste voedselrisico's aan toe en u heeft het perfecte recept om voedsel te beschermen.

Tsunami™ 100 kan ook voor bepaalde andere voedingsmiddelen worden gebruikt overeenkomstig de wetgeving van het land.

SUBSTANTIËLE VERMINDERING VAN
GIST, SCHIMMEL EN
EN BACTERIËN OP OPPERVLAKKEN.**

OMRI-GECERTIFICEERD VOOR BIOLOGISCHE
PRODUCTIE IN ALLE BELANGRIJKE
VERWERKINGSSTAPPEN.

* 99,9% minder escherichia coli O157:H7, listeria monocytogenes en salmonella enterica in het verwerkingswater van groente en fruit.
** Bestrijding van bederf veroorzaakt door organismen in het verwerkingswater.

Bekijk alle verhalenMeer informatie

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.