2018 Corporate Sustainability Report water image for Ecolab pillars.


Een actieplan opzetten voor slim waterbeheerDigital Realty Logo

 

 

 

Digital Realty, een toonaangevende wereldwijde leverancier van oplossingen voor datacenters, co-locatie en interconnectie, had zich als missie gesteld om zijn waterstrategie te verbeteren, het totale waterverbruik te minimaliseren, betrouwbare prestaties te garanderen en zijn activiteiten te beschermen tegen watergerelateerde risico's.

Digital Realty wilde graag:

  • Inzicht krijgen in hoeveel water er in de datacenters werd gebruikt, en waar.
  • Het herstellingsvermogen en de redundantie van water vergroten om beter te kunnen reageren op de toenemende problemen met de kwantiteit en kwaliteit van water.
  • Controle en meting verbeteren met behulp van digitale tools.

Samen met Ecolab hebben ze een actieplan met drie stappen uitgewerkt:

STAP 1:
Prioriteiten stellen voor risicovolle voorzieningen die onmiddellijke actie vereisen, met behulp van de Smart Water Navigator

RESULTAAT:
Het team ontwikkelde een matrix die de locaties rangschikte op prioriteit en hen hielp de locaties met het grootste operationele watergerelateerde risico te identificeren.

STAP 2:
Het waterverbruik op elke locatie evalueren met behulp van de Ecolab Smart Water Navigator

RESULTAAT:
Dankzij de tool kon het team zich concentreren op specifieke stappen die de lokale teams konden ondernemen om het watergebruik en de waterefficiëntie te verbeteren, aangepast op elk van hun locaties.

STAP 3:
Met de 3D TRASAR™-technologie van Nalco Water een doeltreffende waterstrategie uitwerken

RESULTAAT:
De 3D TRASAR™-dashboards van Nalco Water geven inzicht, meetgegevens en bewaking van het watergebruik voor het hele bedrijf, zodat het team het watergebruik in alle datacenters kan volgen, trends kan zien en vergelijken, en de besparingen van waterprojecten kan kwantificeren. 

_

Met de Smart Water Navigator van Ecolab en een actieplan heeft Digital Realty nu een meer doeltreffende strategie om water in zijn datacenters te beheren, een beter begrip van water in de organisatie en de mogelijkheid om de activiteiten, stroomgebieden en gemeenschappen te verbeteren en te beschermen.

Download casestudy

_

_

Ecolab Smart Water Navigator logo

 

De Smart Water Navigator van Ecolab is een publiek beschikbare tool die bedrijven helpt om de financiële weerslag van watergerelateerde risico's te begrijpen. Zo kunnen ze een verantwoorde groei bewerkstelligen en een stappenplan maken voor elke faciliteit, afgestemd op de sector, locatie en huidige waterprestaties.

 

_

Gerelateerde succesverhalen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde succesverhalen gevonden.