Een lange lijn vol besparingen

Watericon

De voedseltoevoer gaande houden is een zware taak. In de conserven- en bottelindustrie betekent dit dat de lijnen als een goed geoliede machine moeten blijven gaan, ook al is het geen olie die de zaken soepel laat lopen.

Traditionele smeermiddelen voor de bereiding van voedsel en dranken moeten ter plaatse verdund worden en continu aangebracht worden, wat resulteert in een hoog waterverbruik en natte, gladde vloeren die de kans op uitglijden en vallen vergroten. Wij vonden dat dit beter moest kunnen.

We ontwikkelden een innovatief droog smeermiddel en een geavanceerd controlesysteem dat het waterverbruik drastisch vermindert.

Dryexx

Onze wetenschappers en ingenieurs ontwikkelden DryExx, een gepatenteerd systeem voor droog smeermiddel dat de productielijnen soepel laat werken en tegelijkertijd veel minder water vergt in het proces.

Het systeem vermindert niet alleen het waterverbruik, maar het innovatief ontworpen regelsysteem optimaliseert ook de efficiëntie van de lijn, beperkt het omvallen en breken van flessen, en het stilvallen van de productielijn. DryExx verbetert ook de veiligheid van medewerkers door het voorkomen van verwondingen veroorzaakt door gladde vloeren.

Al met al hebben we de voedings- en drankenindustrie vooruitgeholpen.

Smeren van transportbanden

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.