ecosure BOS no logo

Oplossingen voor merkbescherming van faciliteiten voor langdurige zorg

Landurige zorg (LZ)-faciliteiten staan voor unieke uitdagingen. Ze moeten aan strikte wettelijke vereisten voldoen en hun bewoners de beste ervaring bieden. Vanwege de gevoeligheid van de gezondheid van de bewoners is een focus op voorkoming van de verspreiding van infecties of blootstelling aan door voedsel overgedragen ziekteverwekkers van cruciaal belang. Optimaliseren van de efficiëntie, bemensing en behouden van medewerkers zijn topzorgen voor aanbieders van langdurige zorg.

Bij EcoSure bieden we uitgebreide programma's ter ondersteuning van de inspanningen van uw instelling om operationele uitmuntendheid te bereiken, waarbij het welzijn van uw bewoners en personeel prioriteit is. We werken volgens een gezamenlijke aanpak bij beoordelingen op locatie, coaching en best practices in de sector. We creëren een uniek programma dat de cruciale onderdelen van uw bedrijf omvat. Onze programma's bieden de langdurige zorg gegevensanalyses, realtime inzichten en uitvoerbare stappen die het merkrisico beperken en de ervaringen van bewoners en bezoekers optimaliseren. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Een merkbeschermingsstrategie gericht op cruciale werkprocessen

  • Merknormen 
  • Gastervaring
  • Voedselveiligheid 
  • Volksgezondheid
  • Veiligheid op de werkplek 
  • Productkwaliteit
  • Duurzaamheid 

Uw reputatie is belangrijk. Wij helpen u die graag beschermen. 

De uitgebreide aanpak van het EcoSure-programma voor best-in-clas LZ-beoordeling omvat normen op belangrijke gebieden zoals: volksgezondheid, voedselveiligheid, bewonerservaring, veiligheid op de werkplek en merknormen. Onze veldadviseurs werken met u samen om uw operationele prestaties te verbeteren, uw risico’s te verkleinen en de tevredenheid van de bewoners te verhogen.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Bekijk het aanbod van EcoSure

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Neem contact met ons op

Het uitgebreide LZ-beoordelingsprogramma van EcoSure werkt met u samen aan een positieve verandering in uw merk. Enkele voordelen van ons best-in-class merkbeschermingsprogramma:

Verbeteringen in de bedrijfsefficiëntie die leiden tot soepelere dagelijkse werkzaamheden en personeelsbehoud
Verbeterde naleving van wet- en regelgeving
Bewoners- en bezoekervaringen hebben prioriteit
Bescherming van uw merkreputatie en financiële resultaten

Contact opnemen met EcoSure

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.