1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Afdekkingsmaterialen
Genesys Surgical Equipment Microscope Drapes

Chirurgische afdekkings-materialen

Innovatief steriel afdekkingsmateriaal voor medische apparatuur dat efficiënter en veiliger is.

Onze afdekkingsmaterialen bieden innovatieve oplossingen voor procedures en specifieke apparaten om het risico op de overdracht van besmettelijke ziekten te beperken, medewerkers in de gezondheidszorg te beschermen en klinische resultaten te verbeteren. Al meer dan twintig jaar leveren we afdekmaterialen voor procedures en specifieke apparaten om de overdracht van ziekten te beperken en een effectieve bescherming te bieden.
Custom surgical patient draping solution including cysto drainage bag
Explore Our Surgical Patient Drape Solutions

Ons complete assortiment chirurgische afdekkingsmaterialen voldoet aan een uitgebreid scala aan chirurgische procedures om de kritische balans te bieden van eigenschappen die uw veeleisende werk vraagt. We deliver innovative patient drape offerings and the largest breadth of products you will find anywhere along with significant cost savings. ​

Genesys Sustainable Technologies Loto and Green grass and Tree
GENESYS™ SUSTAINABLE TECHNOLOGY

Introducing the first line of surgical drapes and waste bags developed with technology that enhances their ability to breakdown in landfills over time.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Ontdek ons aanbod chirurgische afdekkingsmaterialen

Opmerking: Medische apparaten die hier staan, zijn mogelijk niet in overeenstemming met regionale regelgeving of landspecifieke (bv. Canadese) wetten.