Ecolab Bioquell Qube bio-decontamination equipment

Biofarmaceutische productie en samenstelling

Als oppervlakteverontreinigingen hun weg vinden naar uw farmaceutische productielijn, komen de patiëntveiligheid en productkwaliteit in gevaar. Mogelijk moet u zelfs de productie stopzetten totdat er een tijdrovend onderzoek is uitgevoerd. Om uw patiënten, productie en merkreputatie te helpen beschermen, heeft u een betrouwbare strategie voor bio-decontaminatie nodig.

Bioquell-systemen voor bio-decontaminatie helpen biologische oppervlakteverontreinigingen in doorgangen, luchtsluizen en vullijnen te verminderen. Onze geautomatiseerde, gevalideerde apparatuur helpt u er zeker van te zijn dat u minder biologische verontreiniging in uw faciliteit heeft.


Toepassingen van bio-decontaminatie

Bioquell Image

Biologische verontreiniging van lucht of oppervlakken in een steriel testlaboratorium kunnen een monster besmetten, wat kan leiden tot vals positieven of zelfs de noodzaak om de productie te stoppen. Bioquell biedt een reeks opties om de betrouwbaarheid en veiligheid van steriele testen te behouden en de kans van vals positieven te verminderen.

Ecolab Bioquell L-4 equipment

Een geval van biologische besmetting kan leiden tot een kostbare vertraging van uw activiteiten. Bioquell-equipment voor bio-decontaminatie werkt goed samen met beperkt doorlatende barrièresystemen (RABS), productie- en vullijnen. Bioquell-equipment kan ook worden gebruikt in ruimtes met complexe oppervlakken, zoals fermentatievaten, waarbij handmatige desinfectie een uitdaging kan zijn.

Bioquell Image

Bespuiten en afvegen hebben hun plaats, maar hierbij kunnen menselijke fouten optreden. Werd elk oppervlak van de doorgang of luchtsluis ontsmet? Bioquell-oplossingen helpen deze twijfel te verminderen door alle blootgestelde oppervlakken biologisch te ontsmetten.

Bioquell Image

Onze residuvrije waterstofperoxidedampgeneratoren werken over een breed temperatuur- en vochtigheidsbereik voor gebruik bij incubators, vriesdrogers, autoclaven, isolatorsystemen en beperkt doorlatende barrièresystemen (RABS).

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Bekijk ons aanbod voor biofarmaceutische productie en samenstelling

Bioquell BQ-50

Over waterstofperoxidedamp

Tijdens een cyclus van bio-decontaminatie vult Bioquell-technologie een afgesloten gebied met waterstofperoxidedamp die voor 35% uit water bestaat. In slechts één cyclus zorgt deze damp voor een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken. In tegenstelling tot chemische sterilisatiemiddelen die giftige resten kunnen achterlaten, wordt waterstofperoxidedamp afgebroken tot water en zuurstof zodra de bio-decontaminatiecyclus en beluchting is voltooid.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Zelfs te gebruiken op gevoelige elektronica en equipment

Onze waterstofperoxidedamp is hard voor microbiële oppervlakteverontreinigingen, maar zacht voor elektronica en apparatuur. Anders dan bij bespuiten en afvegen zijn er geen extra stappen nodig om resten te verwijderen. Wanneer u ruimten met moeilijk te reinigen apparatuur biologisch moet ontsmetten, is Bioquell ideaal. Voordat u Bioquell op uw elektronische apparatuur gebruikt, dient u contact op te nemen met de fabrikanten om de compatibiliteit te bevestigen.

Offerte aanvragen

Wilt u uw strategie voor bio-decontaminatie van uw vullijnen, doorgangen en luchtsluizen verbeteren? Bioquell kan helpen. Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen en we nemen binnenkort contact met u op.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.