Biodecontaminatie voor biomedisch onderzoek en laboratoria

Biodecontaminatie voor biomedisch onderzoek en laboratoria

We begrijpen dat biologische veiligheid beplangrijk is voor uw onderzoeksprocessen. Daarom biedt Bioquell van Ecolab voor zowel grote als kleine biomedische onderzoeksfaciliteiten flexibele oplossingen voor biodecontaminatie van laboratoria. Van uw werkblad tot uw volledige werkruimte helpen onze mobiele en ingebouwde systemen om de biologische zorgen in elke fase van uw workflow te verminderen.


Toepassingen van biodecontaminatie voor laboratoria

Ecolab Bioquell chambers and passthrough

Onze residuvrije waterstofperoxidedampgeneratoren werken over een breed temperatuur- en vochtigheidsbereik voor gebruik bij kooi- en rekwasmachines, incubators, vriesdrogers, autoclaven, biologische veiligheidskasten.

Bioquell cleanroom.

Of u nu uw werkruimte tussen projecten moet resetten, of een virale of bacteriële lekkage moet oplossen, u kunt erop vertrouwen dat Bioquell een 6-log microbendodende werking realiseert in uw faciliteit. Onze biodecontaminatie-oplossingen beschermen uw bedrijfsmiddelen en onderzoek, en dragen ertoe bij dat er efficiënter kan worden gewerkt in uw laboratorium.

Bioquell's SeQure chamber

Bespuiten en afvegen hebben hun plaats, maar hierbij kunnen menselijke fouten optreden. Heeft elke centimeter van de kamer of doorgeefkast biodecontaminatie ondergaan? Bioquell-oplossingen helpen deze twijfel te verminderen door toepassing van biodecontaminatie op alle blootgestelde oppervlakken.

Programma's, producten, apparatuur en diensten

Bekijk ons biodecontaminatie-aanbod voor biomedisch onderzoek en laboratoria

Bioquell BQ-50

Over waterstofperoxidedamp

Tijdens een cyclus van bio-decontaminatie vult Bioquell-technologie een afgesloten gebied met waterstofperoxidedamp die voor 35% uit water bestaat. In slechts één cyclus zorgt deze damp voor een 6-log sporendodende werking op blootgestelde oppervlakken. In tegenstelling tot chemische sterilisatiemiddelen die giftige resten kunnen achterlaten, wordt waterstofperoxidedamp afgebroken tot water en zuurstof zodra de bio-decontaminatiecyclus en beluchting is voltooid.

Doctor working on a sensitive equipment in a cleanroom

Zelfs te gebruiken op gevoelige elektronica en equipment

Onze waterstofperoxidedamp is hard voor microbiële oppervlakteverontreinigingen, maar zacht voor elektronica en apparatuur. Anders dan bij bespuiten en afvegen zijn er geen extra stappen nodig om resten te verwijderen. Wanneer u ruimten met moeilijk te reinigen apparatuur biologisch moet ontsmetten, is Bioquell ideaal. Voordat u Bioquell op uw elektronische apparatuur gebruikt, dient u contact op te nemen met de fabrikanten om de compatibiliteit te bevestigen.

Offerte aanvragen

Wilt u de biodecontaminatiestrategie voor uw laboratorium verbeteren? Bioquell kan helpen. Gebruik dit formulier om een offerte aan te vragen en we nemen binnenkort contact met u op.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Ecolab Life Sciences is een vertrouwde partner voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie in biofarmaceutische productie. Neem contact met ons op als u wilt weten hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken en te voorzien van de meest geavanceerde middelen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.