Hololens Headset

Vernieuwende virtuele bezoeken met Ecolab Life Sciences

Breng Ecolab-deskundigen overal en altijd ter plaatse via virtuele bezoeken met mixed reality.

Werken met Ecolab is altijd al een partnerschap geweest met toegang tot betrouwbare deskundigen die de complexiteit kennen waar u mee te kampen heeft. Het is nu nog gemakkelijker en efficiënter geworden om met deze deskundigen samen te werken. Met mixed-reality-tools van Microsoft, waaronder HoloLens 2 en Dynamics 365 Remote Assist, brengen we ons volledige ondersteuningsaanbod naar uw frontlinie als nooit tevoren.Vernieuwende virtuele bezoeken door Ecolab Life Sciences


Hoe werken de virtuele bezoeken?

HoloLens headset or a mobile device with Remote Assist

Afhankelijk van uw behoeften gebruikt Ecolab een HoloLens 2-headset of een mobiel apparaat met Dynamics 365 Remote Assist. De HoloLens 2 is een op zichzelf staande, handsfree computer met camera's, luidsprekers, microfoon en wifiverbinding. Wanneer een Ecolab-medewerker in uw faciliteit deze draagt, kan hij of zij verbinding maken en op afstand in realtime virtueel communiceren met personen of teams van technische experts, ingenieurs en wetenschappers, terwijl ze de situatie door hun ogen laten zien. De verbonden persoon of groep kan alles zien waar de drager naar kijkt. De HoloLens 2 is een krachtig middel met de mogelijkheid om de drager de wereld van uw faciliteit te laten ervaren.

HoloLens Remote Assist application

De HoloLens 2 biedt zowel een ervaring in virtual reality als in augmented reality. Zo kunnen technische documenten, beelden, video enz. op de lens van het toestel geprojecteerd worden en ziet de drager die samen met de werkelijke omgeving. Bovendien kan het team dat de beelden van de HoloLens 2 bekijkt, elementen toevoegen (bijv. tekenen, omcirkelen, aanwijzen) in de omgeving waar de drager naar kijkt, voor betere sturing en communicatie.

Ongeacht het gebruikte apparaat maakt de Remote Assist-applicatie krachtige samenwerking in realtime mogelijk via teamvergaderingen, annotatiemogelijkheden, augmented reality en meer.

Collaboration Icon

Samenwerking en begeleiding in realtime

Ecolab-medewerkers in uw faciliteit kunnen de technisch deskundige die u nodig heeft virtueel en in realtime inschakelen om uit de eerste hand een beeld te krijgen van uw faciliteit. Via virtuele bezoeken kan ons technisch team uw locatie en apparatuur ervaren op een manier die niet mogelijk is met foto's en video's alleen, en aanbevelingen doen voor locatiespecifieke reinigingsprogramma's om uw productiviteit en efficiëntie te helpen verbeteren.


Fast time resolutions icon

Sneller tot een oplossing komen

Verkoopmedewerkers en technische vertegenwoordigers van Ecolab kunnen overal ter wereld virtueel in contact komen met wetenschappers, ingenieurs en multifunctionele teams van Ecolab op een andere locatie. U hoeft minder reisplannen op te volgen of te wachten op e-mails of telefoontjes met antwoorden van een technisch team, zodat u sneller tot een oplossing komt.


Access to Technical Documents icon

Toegang tot technische documentatie en opnamefuncties

​​​​​​​Virtuele documenten, zoals een plattegrond van een systeem of een handleiding voor apparatuur, kunnen rechtstreeks in het beeld worden gebracht bij iemand die een HoloLens 2 draagt en in het zicht worden gehouden terwijl er een taak wordt uitgevoerd. Ondertussen kunt u tijdens elke vergadering met Remote Assist ondersteunende documentatie in de chat plaatsen, zodat de hele groep die kan bekijken, of ze nu ter plaatse zijn of zich elders bevinden.

Voorbeelden uit de praktijk

Hieronder vindt u voorbeelden waarbij we met Ecolab succes virtuele bezoeken aangewend hebben bij onze klanten:

  • Locatieonderzoek en audits bij geneesmiddelenfabrikanten
  • Controle van de naleving van de Standard Operating Procedures (SOP) met de cleanroomtechnici die verantwoordelijk zijn voor reiniging en desinfectie
  • Analyse van moeilijk te reinigen vuil en residuen in productieapparatuur van cosmeticafabrieken

Klaar om uw locatiebezoeken naar
een hoger niveau te tillen?

Vul het formulier in of vraag een bezoek aan bij uw accountmanager van Ecolab om zelf te zien hoe virtuele bezoeken uw team kunnen helpen.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Bedankt voor uw interesse in onze producten en diensten.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.