Stopwatch Icon

Essentiële informatie

Het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) heeft een Data Call-In (DCI) uitgegeven voor het actieve ingrediënt paratertiair amylfenol (PTAP), een fenolhoudende werkzame stof die in sommige geregistreerde desinfectiemiddelen wordt aangetroffen. Fabrikanten van werkzame stoffen voor PTAP hebben ervoor gekozen om het DCI niet te ondersteunen, met als gevolg dat PTAP-desinfectiemiddelen binnenkort niet meer aan de regelgeving voldoen en niet meer in de VS verkrijgbaar zullen zijn.
United States Impact

Impact in de VS

Farmaceuticafabrikanten die momenteel in de VS producten op basis van PTAP gebruiken, zullen alternatieve oplossingen moeten vinden en valideren.
Wereldwijde impact

Wereldwijde impact

Wereldwijde farmaceuticafabrikanten die een geharmoniseerd wereldwijd aanbod willen handhaven, zullen alternatieve oplossingen moeten vinden en valideren.
Ecolab Make the Switch eBook

Lees het e-book

Lees meer over de PTAP Data Call-in, inclusief hoe deze past bij de wereldwijde trends op het gebied van regelgeving, en over toekomstgerichte strategieën voor cleanroomdesinfectieprogramma's die aan de eisen voldoen.

DOWNLOAD HET E-BOOK

Kies een toekomstbestendig PTAP-alternatief 

Ecolab Klercide Cleanroom Quat

Ecolab® Klercide™ Cleanroom Quat

Ecolab biedt een innovatieve biocide aan die direct aansluit bij de wereldwijde reguleringsnormen om zowel naleving op de lange termijn als doorlopende bedrijfsefficiëntie te stimuleren. Ecolab Klercide® Cleanroom Quat is een biocide van de volgende generatie met quaternaire ammoniumverbinding. In tegenstelling tot de traditionele quaternaire ammoniumverbindingen laat de lage concentratie in Klercide Cleanroom Quat minimale resten achter op de oppervlakken, wat helpt bij de reiniging en tegelijkertijd de behoefte aan routinespoeling vermindert.

Voldoet overal ter wereld aan de regelgeving

Voldoet overal ter wereld aan de regelgeving

Een PTAP-alternatief dat aan de eisen voldoet in de VS, goedgekeurd is voor gebruik op de belangrijkste wereldmarkten en een hoeksteen kan zijn van een wereldwijd geharmoniseerd cleanroomprogramma.
Bewezen hygiënisch

Bewezen hygiënisch

Het is bewezen dat het in cleanrooms een hoog rendement oplevert.

Operationeel uitmuntend

Operationeel uitmuntend

Heeft een unieke formule die minder residu achterlaat dan fenolhoudende werkzame stoffen en traditionele quatformules.

Revalidatie vereenvoudigen: 
Ecolab Validex™-programma

Het Ecolab Validex-programma helpt farmaceuticafabrikanten om de duur, kosten en onzekerheid van het validatieproces aan te pakken. Het biedt een allesomvattende methode, ondersteunende gegevenssets en ondersteunende expertise - allemaal specifiek afgestemd op cleanrooms.

Klaar voor de overstap?

Neem vandaag nog contact op met onze cleanroomexperts.

Ons gedreven team van adviseurs zal uw bedrijf, uw activiteiten en uw unieke cleanroombehoeften leren kennen om aan uw specifieke eisen op het vlak van compliance, productveiligheid en operationalisering te kunnen voldoen.

Aanvraag adviesgesprek met Life Sciences-expert

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden