1. Home
  2. Uw partner voor voedselveiligheid

Wij spreken u graag op de GFSI-conferentie 2020

Ecolab GFSI booth
Bezoek ons bij de Ecolab-stand

Bezoek ons bij de Ecolab-stand om meer te weten te komen over hoe we samen de voedselveiligheid in uw organisatie kunnen bevorderen. Onze interactieve ervaring bevindt zich in tentoonstellingsruimte 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Bezoek ons op de 2020 GFSI conferentie in Seattle, Washington, VS
Speciale sessie: Voedselveiligheid en duurzaamheid

Woensdag 26 februari 2020, 11.15 - 12.00 p.m.

Lees hieronder meer over de speciale sessie van Ecolab.

Voedselveiligheid en duurzaamheid: het veranderen van de manier waarop we zakendoen om de komende middelencrisis te verslaan

Speciale GFSI-sessie: 26 februari van 11.15 a.m. tot 12 p.m. PST in Evergreen Ballroom, Level 1

Naarmate de wereld warmer, droger en onvoorspelbaarder wordt, zullen gedurfde nieuwe benaderingen, digitale technologie en een samenhangende mentaliteit ons helpen om een veilige wereldwijde voedselvoorziening te garanderen.

De wereld verandert - snel. De bevolking groeit, het klimaat verandert en water wordt steeds schaarser. In dit complexe landschap zullen bedrijven nieuwe manieren nodig hebben om hoogwaardig voedsel te verbouwen, te produceren, te bewaren en te serveren en om het veilig te houden - duurzaam. We zullen transformerende benaderingen moeten vinden, die ons kunnen helpen de uitdagingen van een snel groeiend, snel veranderend voedselsysteem het hoofd te bieden.

Zonder twijfel zullen we digitale technologie moeten gebruiken om de gewone vooruitgang te kunnen overtreffen. Er zijn al een steeds groter aantal mensen, sensoren en apparaten door verbonden. Er zijn nieuwe bedrijfsmodellen en sociale netwerken gecreëerd, met als resultaat nieuwe ecosystemen en de transformatie van onze economie. En het kan ons helpen om tegelijkertijd de duurzaamheid en voedselveiligheid te bevorderen.

Neem met ons deel aan een boeiend gesprek met Mark Overland, directeur, Global Certification, Cargill en John Carter, Area Europe Quality Director, Ferrero om te bespreken hoe deze transformatie organisaties in de hele toeleveringsketen beïnvloedt - en hoe andere bedrijven kunnen leren van wat deze toekomstgerichte merken aan het doen zijn.

Mis deze speciale sessie niet, gemodereerd door Emilio Tenuta, senior vice-president, Duurzaam ondernemen, Ecolab.

Emilio Tenuta

Emilio Tenuta
Senior vice-president, Duurzaam ondernemen, Ecolab.

Mark Overland, Cargill

Mark Overland
Directeur, certificatie, Cargill, voedselveiligheid, kwaliteit, toezichthoudend

John Carter, Ferrero

John Carter
Directeur kwaliteit, Europa, Ferrero

Uw frontlinie transformeren om groei mogelijk te maken

GFSI-breakoutsessie: 26 februari van 3.45 tot 5 p.m. PST in Cedar Ballroom, Level 2

Door werknemers in de frontlinie te voorzien van technologie, informatie en training kan de productiviteit aanzienlijk worden verhoogd en kunnen de risico's worden beperkt. Het bereiken en betrekken van deze werknemers verloopt echter niet zonder uitdagingen.

Tijdens deze interactieve workshop hoort u experts van Harvard Business Review - Analytische diensten, McDonald's, Microsoft en Lobster Ink bespreken hoe barrières kunnen worden overwonnen en prestaties kunnen worden verbeterd van deze belangrijke groep werknemers. De breakoutsessie wordt geleid door Lisa Robinson, vicepresident, Voedselveiligheid en volksgezondheid wereldwijd, Ecolab.

Cindy Jiang, McDonald's

Cindy Jiang
Senior directeur van globale voedsel- en verpakkingsveiligheid, McDonald's Corporation

Greg Jones, Microsoft

Greg Jones
Directeur van detailhandel & CPG globale strategie, Microsoft

Alex Clemente, HBR

Alex Clemente
Algemeen directeur, Harvard Business Review, Analytische diensten

Tim Nel, Lpbster Ink

Tim Nel
Oprichter, Lobster Ink

Ecolab Global Food Safety Conference GFSI reception
Ecolab-receptie tijdens GFSI-conferentie

Ecolab nodigt u uit om naar The Lakehouse te komen in Bellevue, WA, voor regionale gerechten, cocktails, een wijnproeverij en een goed gesprek. Tijdens de receptie worden ambachtelijke Pacific Northwest-gerechten bereid door de met een James Beard-award bekroonde kok Jason Wilson. The Lakehouse ligt op twee minuten lopen van het Hyatt Regency - het conferentiehotel - en is toegankelijk per skyway. We hopen u daar te mogen verwelkomen!

Datum: woensdag 26 februari
Tijd: 6.30-9.30 p.m.
Locatie: The Lakehouse (kaart)
Voeg het evenement toe aan uw agenda

Ontmoet de experts van Ecolab tijdens GFSI

Onze experts in voedselveiligheid en volksgezondheid leveren expertise om door voedsel overgedragen ziekten te elimineren en te zorgen voor veilig voedsel waarmee mensen en bedrijven zijn beschermd tegen de risico's van ziekteverwekkers.

Lisa Robinson
Vicepresident, Voedselveiligheid en volksgezondheid wereldwijd

Robinson leidt een wereldwijd netwerk van in divisies ingedeelde middelen voor voedselveiligheid en is verantwoordelijk voor het leiden van de strategie voor voedselveiligheid en volksgezondheid bij Ecolab.

Ruth Petran, PhD

Petran voorziet interne en externe klanten van technische expertise en advies over voedselveiligheid en volksgezondheid door nieuwe trends in voedselveiligheid en nieuwe controlestrategieën vast te stellen.

Sima Hussein, CP-FS

Hussein houdt toezicht op de training en beheert de groei, kwaliteit en data-analyse van auditdiensten voor de meer dan 340.000 audits die jaarlijks worden uitgevoerd door de divisie Food Retail Services. Ze heeft ook recent leiding gegeven aan het voorspellende analysewerk voor detailhandel in levensmiddelen.

Mandy Sedlak, RS/REHS

Sedlak is verantwoordelijk voor de reactie van de gezondheidsafdeling, reactie op door voedsel overgedragen ziekten en de interpretatie van de voedselwetten, en het verstrekken van voorlichting en aanbevelingen om klanten te helpen bij het toepassen van best practices en het verminderen van risico's in de dagelijkse activiteiten.

Anna Starobin, CPFS, MD

Starobin is verantwoordelijk voor voedselveiligheid, milieutests, apparatuurevaluatie, uitbraakpreventie en -herstel, regelgeving, productontwikkeling en onderzoek voor Ecolab Quick Service en voedseldetailhandelklanten in de VS en daarbuiten.

Tatiana Lorca, PhD

Lorca is belast met de ontwikkeling van audit-, trainings-, adviesdiensten en wetenschappelijke ondersteuning voor de toeleveringsketen van boerderij tot op het bord en het werken met meerdere interne afdelingen om ervoor te zorgen dat intern personeel voldoet aan internationale certificeringsprogramma's voor voedselveiligheid.

Inzicht in voedselveiligheid

Onze experts en managers vertellen u meer over hoe Ecolab de huidige en toekomstige voedselveiligheidproblemen binen uw sector aanpakt.

De voedseltoeleveringsketen beschermen van boer tot bord

Ecolab beschikt over expertise op vele punten in de voedselvoorzieningsketen - van boer tot bord - in verschillende industrieën. Onze services beschermen uw klanten tegen door voedsel overgedragen ziekten - van de planten die worden gebruikt om voedsel te produceren tot de kruidenierswinkels en restaurants waar het wordt gekocht en geconsumeerd. Ons doel is een robuust en duurzaam partnerschap te ontwikkelen - gebaseerd op vertrouwen en expertise - om uw reputatie op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren.

Lees hieronder meer over hoe we samenwerken met uw sector.

Voedsel- en drank-verwerking
Er is niets belangrijkers op de wereld dan de voedselketen. En onze honger naar het vinden van betere oplossingen voor de productie van voedingsmiddelen kent geen grenzen. We kunnen u helpen bij het optimaliseren van elk aspect van uw voedsel- of drankverwerkingsactiviteiten en meetbare verbeteringen aanbrengen in operationele efficiëntie, duurzaamheid van de fabriek en productveiligheid.
Voedingsdetailhandel
Onze expertise in de voedingsdistributiesector is gebaseerd op het verbeteren van de klantervaring door middel van uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheid, kwaliteitsborging en schone, gedesinfecteerde activiteiten. Oplossingen zoals SaniSave en LmENTARY helpen supermarkten, magazijnen en groothandels te zorgen voor grondige reiniging, maar vereenvoudigen het reinigingsproces ook aanzienlijk en zorgen voor besparingen op hun bedrijfsresultaten door minder arbeid, water en energie te gebruiken.
Foodservice
De klanten van onze restaurants hebben manieren nodig om ervoor te zorgen dat hun groenten, fruit, ijs en andere voedingsproducten mensen niet ziek maken. Onze programma's zorgen ervoor dat uw gasten tevreden zijn en verbeteren uw merk door middel van oplossingen die de voedselveiligheid beschermen, de efficiëntie verbeteren en alles uitzonderlijk schoon houden tijdens uw foodservice-activiteiten.
Ongediertebestrijding
We begrijpen het belang van het voorkomen van plagen voordat ze de kans krijgen om de veiligheid van uw klanten te bedreigen en uw reputatie te schaden. De ongediertebestrijding van Ecolab heeft meer dan 30 jaar ervaring met plaagbestrijding. We bieden wetenschappelijk bewezen protocollen die persoonlijk worden geleverd door servicespecialisten die uw bedrijf kennen en begrijpen.