We spreken u graag op de GFSI

Ecolab GFSI virtual booth image
Bezoek de stand van Ecolab

Bezoek ons op de Ecolab-stand, E2 in de toegangshal, voor meer informatie over hoe we kunnen samenwerken om de voedselveiligheid in uw organisatie te bevorderen.

Ecolab GFSI 2021 logo
Trotse Premier Partner van GFSI

We nodigen u graag uit voor de virtuele GFSI-conferentie van 23-25 maart 2021

 

Ecolab Science Certified program kitchen safety training.
Lees meer over onze sessies op GFSI

Overal op voorbereid: hoe veerkracht en technologie vertrouwen creëren bij de consument en ons helpen onderbreking tegen te gaan in de 21e eeuw

De rijzende sterren in de voedingsindustrie: maak kennis met de Techstars Farm to Fork Accelerator


Zie hieronder voor details

Neem deel aan onze GFSI-sessies

Overal op voorbereid: hoe veerkracht en technologie vertrouwen creëren bij de consument en ons helpen onderbreking tegen te gaan in de 21e eeuw

24 maart: 14.50 CET / 9.50 EDT / 8.50 CDT

De COVID-19-pandemie heeft aangetoond dat in de voedsel- en drankensector van nu crises zich in allerlei vormen kunnen voordoen.  Van de bekende besmettingsdreigingen en terugroepacties van producten tot ongekende uitdagingen op het gebied van de volksgezondheid: levensmiddelenproducenten moeten klaar zijn voor het onverwachte.  Het risico op een pandemie, klimaatverandering, steeds complexere toeleveringsketens en de roep van consumenten om transparantie - hoe kunnen de juiste mindset, protocollen en digitale technologieën ons helpen veerkrachtig en in het bezit van de juiste tools te blijven om uitdagingen te overwinnen? 

We hebben een panel samengesteld van deskundigen uit de sector met ervaring uit de eerste hand die met succes door dit onzekere landschap navigeren. Zij zullen vertellen hoe zij binnen hun bedrijven veerkracht opbouwen.

Erica Sheward
Erica Sheward

Director of GFSI

Sessiemoderator

Christophe Beck
Christophe Beck
David MacLennan, CEO, Cargill​
David MacLennan

CEO, Cargill

Panellid

De rijzende sterren in de voedingsdustrie: maak kennis met de Techstars Farm to Fork Accelerator

24 maart, 2021, 17.25 - 17.55 CET / 12.25 EDT / 11.25 CDT

Volgens de Verenigde Naties zal de wereld in 2030 35% meer voedsel nodig hebben dan nu wordt geproduceerd om aan de vraag te voldoen. Tegelijkertijd verandert de smaak van de consument. Ze willen meer lokaal, vers en biologisch voedsel en ze willen meer inzicht in de voedselvoorzieningsketen en voedselveiligheid.

Daarnaast heeft 2020 een aantal uitdagingen uitvergroot waar de voedingssector mee te kampen heeft. Veel van deze uitdagingen bestaan al jaren, maar de impact van COVID-19 heeft ze onder de directe aandacht gebracht van veel belanghebbenden, van consumenten tot ondernemingen.

Innovatie en nieuwe technologieën zullen nodig zijn om te voorzien in de vraag en verwachtingen van consumenten door middel van een veiligere en duurzamere wereldwijde voedselvoorzieningsketen.

De Techstars Farm to Fork Accelerator is een uniek mentorprogramma dat ondernemers en start-up bedrijven uit de hele wereld identificeert die innovatieve ideeën hebben op het gebied van voedselveiligheid, de voedselvoorzieningsketen, levensmiddelentechnologie, productiviteit van landbouwbedrijven en afvalbeheer. Het programma omvat mentoring door experts uit de voedingsindustrie om deze innovatieve ideeën tot leven te brengen.

We hebben een panel samengesteld van Farm to Fork Accelerator-leiders en Techstars-deelnemers om hun ervaringen uit eerste hand te delen over de ontwikkeling van baanbrekende innovaties in de voedingsindustrie Deze visionaire ondernemers hebben wellicht de oplossingen in handen voor de dringendste voedselproblemen van onze tijd. Zij zien kansen en werken aan wegen om ons vermogen om de wereld veilig te voeden vooruit te helpen.

johnguttery_ecolabheadshot_1015resized
John Guttery
SVP Enterprise Initiatives, Ecolab​

Moderator

Brett Brohl Techstars Farm to Fork Accelerator
Brett Brohl
Techstars-versneller van boer tot bord
Panellid
Patrick Zelaya, Heavy Connect
Patrick Zelaya
Heavy Connect

Panellid

Felix Cheung, IXON
Felix Cheung
IXON
Panellid
Leena Pradha-Nabzdyk, Canomiks
Leena Pradha-Nabzdyk
Canomiks

Panellid

Inzicht in voedselveiligheid

Onze experts en managers vertellen u meer over hoe Ecolab de huidige en toekomstige voedselveiligheidproblemen binen uw sector aanpakt.

No Articles Found


Maak kennis met de experts van Ecolab tijdens GFSI

Onze experts in voedselveiligheid en volksgezondheid leveren expertise om door voedsel overgedragen ziekten te elimineren en te zorgen voor veilig voedsel waarmee mensen en bedrijven zijn beschermd tegen de risico's van ziekteverwekkers.

Lisa Robinson
Lisa Robinson

Vicepresident, Voedselveiligheid en volksgezondheid wereldwijd

Lisa Robinson staat aan het hoofd van een wereldwijd netwerk van op divisies afgestemde middelen voor voedselveiligheid en geeft functioneel leiding aan de strategie voor voedselveiligheid en volksgezondheid bij Ecolab. 

elaineblack
Elaine Black, Ph.D.

Director, Food Safety & Public Health

Dr. Elaine Black is microbiologe en geeft bij Ecolab momenteel leiding aan de initiatieven op het gebied van voedselveiligheid- en volksgezondheidsprogramma's en -beleid.  

Sima Hussein, CP-FS

Director, Food Safety and Customer Standards for the Food Retail Services

Sima Hussein houdt toezicht op de training en beheert de groei, kwaliteit en data-analyse van auditdiensten voor de meer dan 340.000 audits die jaarlijks worden uitgevoerd door de divisie Food Retail Services.

Mandy Sedlak, RS/REHS

Food Safety and Public Health Manager for EcoSure, an Ecolab Division

Mandy Sedlak is verantwoordelijk voor de reactie van de gezondheidsafdeling, reactie op door voedsel overgedragen ziekten en interpretatie van de voedselwetten, en het verstrekken van voorlichting en aanbevelingen om klanten te helpen bij het toepassen van best practices en het verminderen van risico's in de dagelijkse activiteiten. 

Anna Starobin, CPFS, MD

Anna Starobin is verantwoordelijk voor voedselveiligheid, milieutests, apparatuurevaluatie, uitbraakpreventie en -herstel, regelgeving, productontwikkeling en onderzoek voor quick service- en voedseldetailhandelklanten van Ecolab in de VS en daarbuiten.

De voedselvoorzieningsketen beschermen van boer tot bord

Ecolab beschikt over expertise op vele punten in de voedselvoorzieningsketen - van boer tot bord - in verschillende industrieën. Onze services beschermen uw klanten tegen door voedsel overgedragen ziekten - van de planten die worden gebruikt om voedsel te produceren tot de kruidenierswinkels en restaurants waar het wordt gekocht en geconsumeerd. Ons doel is een robuust en duurzaam partnerschap te ontwikkelen - gebaseerd op vertrouwen en expertise - om uw reputatie op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren.

Lees hieronder meer over hoe we samenwerken met uw sector.

Voedsel- en drank-verwerking
Er is niets belangrijkers op de wereld dan de voedselketen. En onze honger naar het vinden van betere oplossingen voor de productie van voedingsmiddelen kent geen grenzen. We kunnen u helpen bij het optimaliseren van elk aspect van uw voedsel- of drankverwerkingsactiviteiten en meetbare verbeteringen aanbrengen in operationele efficiëntie, duurzaamheid van de fabriek en productveiligheid.
Voedingsdetailhandel
Onze expertise in de voedingsdistributiesector is gebaseerd op het verbeteren van de klantervaring door middel van uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheid, kwaliteitsborging en schone, gedesinfecteerde activiteiten. Oplossingen zoals SaniSave en LmENTARY helpen supermarkten, magazijnen en groothandels te zorgen voor grondige reiniging, maar vereenvoudigen het reinigingsproces ook aanzienlijk en zorgen voor besparingen op hun bedrijfsresultaten door minder arbeid, water en energie te gebruiken.
Foodservice
De klanten van onze restaurants hebben manieren nodig om ervoor te zorgen dat hun groenten, fruit, ijs en andere voedingsproducten mensen niet ziek maken. Onze programma's zorgen ervoor dat uw gasten tevreden zijn en verbeteren uw merk door middel van oplossingen die de voedselveiligheid beschermen, de efficiëntie verbeteren en alles uitzonderlijk schoon houden tijdens uw foodservice-activiteiten.
Ongediertebestrijding
We begrijpen het belang van het voorkomen van plagen voordat ze de kans krijgen om de veiligheid van uw klanten te bedreigen en uw reputatie te schaden. De ongediertebestrijding van Ecolab heeft meer dan 30 jaar ervaring met plaagbestrijding. We bieden wetenschappelijk bewezen protocollen die persoonlijk worden geleverd door servicespecialisten die uw bedrijf kennen en begrijpen.