We spreken u graag bij de GFSI

Rendering of Ecolab booth for GFSI 2024 in Singapore.

Bezoek de stand van Ecolab

Bezoek ons bij de Ecolab-stand 29-30 voor meer informatie over hoe we door samenwerking de voedselveiligheid in uw organisatie kunnen bevorderen.

Ecolab GFSI logo

Trotse partner van GFSI

Bezoek ons tijdens de GFSI conferentie in Singapore,  8-11 april 2024.

 

WatchingWhatWeEat_Images_Food006.tif

Speciale sessie van Ecolab

Voedselveiligheid voor iedereen: welke acties kunnen we nu nemen?

Zie hieronder voor meer informatie.


Kom naar onze speciale sessie op de GFSI

Voedselveiligheid voor iedereen: welke acties kunnen we nu nemen?

Dinsdag 9 april 2024  | 1:30 PM - 2:15 PM

De Wereldgezondheidsorganisatie schat de mondiale last van door voedsel overgedragen ziekten op 600 miljoen ziekten per jaar en helaas op 420.000 sterfgevallen. Kinderen jonger dan 5 jaar zijn drager van 40% van de door voedsel overgedragen ziekten, met elk jaar 125.000 sterfgevallen. De Amerikaanse CDC schat dat elk jaar 1 op de 6 Amerikanen ziek worden door besmetting via voedsel of dranken en 3.000 sterven aan door voedsel overgedragen ziekten. Jaarlijks gaat ongeveer US$ 110 miljard dollar verloren aan productiviteit en medische kosten als gevolg van onveilig voedsel in lage- en middeninkomenslanden. Het Amerikaanse ministerie van landbouw schat dat door voedsel overgedragen ziekten de Verenigde Staten jaarlijks meer dan $ 15,6 miljard kosten.

De doelstellingen van de paneldiscussie zijn:

 1. Dat panelleden vertellen hoe hun voedselveiligheidsprogramma's de afgelopen drie jaar zijn veranderd en hoe ze de komende drie jaar zullen veranderen.
 2. Bespreken van de integratie van huidige en nieuwe technologieën om de voedselveiligheid te verbeteren.
 3. Onderzoek naar de rol van digitale technologie en AI bij het ombuigen van de curve van door voedsel overgedragen ziekten.
 4. De panelleden in staat stellen te vertellen wat hun organisatie doet om het kennisniveau over voedselveiligheid binnen de eigen organisatie en in de bredere toeleveringsketen te verhogen.
 5. Het perspectief van de panelleden vernemen over optimale voedselveiligheidstraining en onderwijsstrategieën in het digitale tijdperk.

Aandachtsgebieden:

 • De stappen die detailhandelaren, fabrikanten en universitaire onderzoekers nemen om de curve op het gebied van door voedsel overgedragen ziekten om te buigen.
 • Veranderingen in voedselveiligheid en kwaliteitsmanagementpraktijken die plaatsvinden binnen de voedselretail- en productiegemeenschappen.
 • Competenties in gevarenanalyse en risicobeheer.
 • Onderzoek naar de mate waarin de voedingsindustrie het belang van plagen als vectoren bij de overdracht van ziekteverwekkers begrijpt.
 • Zullen digitalisering en AI de curve van door voedsel overgedragen ziekten helpen ombuigen?
 • Nieuwe benaderingen van onderwijs en training op het gebied van voedselveiligheid.

Deze sessie wordt gemodereerd door John H. Hanlin, PhD |vice-president, Research Development & Engineering - Mondiale voedselveiligheid van Ecola.De voedselvoorzieningsketen beschermen van boer tot bord

Ecolab beschikt over expertise op vele punten in de voedselvoorzieningsketen - van boer tot bord - in verschillende industrieën. Onze services beschermen uw klanten tegen door voedsel overgedragen ziekten - van de planten die worden gebruikt om voedsel te produceren tot de kruidenierswinkels en restaurants waar het wordt gekocht en geconsumeerd. Ons doel is een robuust en duurzaam partnerschap te ontwikkelen - gebaseerd op vertrouwen en expertise - om uw reputatie op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren.

Lees hieronder meer over hoe we samenwerken met uw sector.

Voedsel- en drank-verwerking

Er is niets belangrijkers op de wereld dan de voedselketen. En onze honger naar het vinden van betere oplossingen voor de productie van voedingsmiddelen kent geen grenzen. We kunnen u helpen bij het optimaliseren van elk aspect van uw voedsel- of drankverwerkingsactiviteiten en meetbare verbeteringen aanbrengen in operationele efficiëntie, duurzaamheid van de fabriek en productveiligheid.

Voedingsdetailhandel

Onze expertise in de voedingsdistributiesector is gebaseerd op het verbeteren van de klantervaring door middel van uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheid, kwaliteitsborging en schone, gedesinfecteerde activiteiten. Oplossingen zoals SaniSave en LmENTARY helpen supermarkten, magazijnen en groothandels te zorgen voor grondige reiniging, maar vereenvoudigen het reinigingsproces ook aanzienlijk en zorgen voor besparingen op hun bedrijfsresultaten door minder arbeid, water en energie te gebruiken.

Foodservice

De klanten van onze restaurants hebben manieren nodig om ervoor te zorgen dat hun groenten, fruit, ijs en andere voedingsproducten mensen niet ziek maken. Onze programma's zorgen ervoor dat uw gasten tevreden zijn en verbeteren uw merk door middel van oplossingen die de voedselveiligheid beschermen, de efficiëntie verbeteren en alles uitzonderlijk schoon houden tijdens uw foodservice-activiteiten.

Ongediertebestrijding

We begrijpen het belang van het voorkomen van plagen voordat ze de kans krijgen om de veiligheid van uw klanten te bedreigen en uw reputatie te schaden. De ongediertebestrijding van Ecolab heeft meer dan 30 jaar ervaring met plaagbestrijding. We bieden wetenschappelijk bewezen protocollen die persoonlijk worden geleverd door servicespecialisten die uw bedrijf kennen en begrijpen.