1. Home
  2. Uw partner voor voedselveiligheid

Wij spreken u graag op de GFSI-conferentie 2020

Ecolab GFSI booth
Visit us at the Ecolab booth

Visit us at the Ecolab booth to learn more about how we can partner to advance food safety in your organization. Our interactive experience is in exhibition space 17/19.

cobrandedlogoecolabgfsi
Bezoek ons op de 2020 GFSI conferentie in Seattle, Washington, VS
Speciale sessie
Kom later terug voor informatie uit 2020

Wednesday, February 26, 2020, 11:15 - 12:00 pm

Inzicht in voedselveiligheid

Onze experts en managers vertellen u meer over hoe Ecolab de huidige en toekomstige voedselveiligheidproblemen binen uw sector aanpakt.

Our search returned no results.

De voedseltoeleveringsketen beschermen van boer tot bord

Ecolab beschikt over expertise op vele punten in de voedselvoorzieningsketen - van boer tot bord - in verschillende industrieën. Onze services beschermen uw klanten tegen door voedsel overgedragen ziekten - van de planten die worden gebruikt om voedsel te produceren tot de kruidenierswinkels en restaurants waar het wordt gekocht en geconsumeerd. Ons doel is een robuust en duurzaam partnerschap te ontwikkelen - gebaseerd op vertrouwen en expertise - om uw reputatie op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren.

Lees hieronder meer over hoe we samenwerken met uw sector.

Ecolab GFSI food beverage mosaic
Voedsel- en drank-verwerking
Er is niets belangrijkers op de wereld dan de voedselketen. En onze honger naar het vinden van betere oplossingen voor de productie van voedingsmiddelen kent geen grenzen. We kunnen u helpen bij het optimaliseren van elk aspect van uw voedsel- of drankverwerkingsactiviteiten en meetbare verbeteringen aanbrengen in operationele efficiëntie, duurzaamheid van de fabriek en productveiligheid.
Ecolab GFSI food retail mosaic
Voedingsdetailhandel
Onze expertise in de voedingsdistributiesector is gebaseerd op het verbeteren van de klantervaring door middel van uitgebreide oplossingen voor voedselveiligheid, kwaliteitsborging en schone, gedesinfecteerde activiteiten. Oplossingen zoals SaniSave en LmENTARY helpen supermarkten, magazijnen en groothandels te zorgen voor grondige reiniging, maar vereenvoudigen het reinigingsproces ook aanzienlijk en zorgen voor besparingen op hun bedrijfsresultaten door minder arbeid, water en energie te gebruiken.
Ecolab GFSI food service mosaic
Foodservice
De klanten van onze restaurants hebben manieren nodig om ervoor te zorgen dat hun groenten, fruit, ijs en andere voedingsproducten mensen niet ziek maken. Onze programma's zorgen ervoor dat uw gasten tevreden zijn en verbeteren uw merk door middel van oplossingen die de voedselveiligheid beschermen, de efficiëntie verbeteren en alles uitzonderlijk schoon houden tijdens uw foodservice-activiteiten.
Ecolab GFSI pest elimination mosaic
Ongediertebestrijding
We begrijpen het belang van het voorkomen van plagen voordat ze de kans krijgen om de veiligheid van uw klanten te bedreigen en uw reputatie te schaden. De ongediertebestrijding van Ecolab heeft meer dan 30 jaar ervaring met plaagbestrijding. We bieden wetenschappelijk bewezen protocollen die persoonlijk worden geleverd door servicespecialisten die uw bedrijf kennen en begrijpen.