Uitdagende tijden het hoofd bieden


Hoewel we nog niet weten wanneer, er komt een einde aan de COVID-19-pandemie. Tot het zover is, navigeren bedrijven van groot tot klein, in alle sectoren en overal ter wereld door onbekend terrein.

Ecolab is er om te helpen.

In welke fase van de pandemie u nu ook zit, wij zullen met u samenwerken om de gevolgen te beheersen en u efficiënt te laten werken, op een manier die het infectierisico voor uw klanten en medewerkers zoveel mogelijk beperkt en uw bedrijf veerkrachtig maakt.

Ondersteund door onze oplossingen en expertise in de sector en gezondheidszorg zult u zich er klaar voor voelen om uw klanten weer te verwelkomen en te voldoen aan hogere eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en gezondheid terwijl betere tijden aanbreken.

_

Wat kan mijn bedrijf doen tegen COVID-19?

Of u nu de deuren weer opent, te maken heeft met nieuwe protocollen of u opmaakt om klanten en medewerkers voor de eerste of tweede keer te verwelkomen, Ecolab kan helpen met het verstrekken van desinfecterende producten en training. Daarnaast bieden we ook nalevingsvoorlichting voor uw bedrijf. Word geïnformeerd over branchespecifieke expertise, bronnen en informatie, en meld u aan om op de hoogte te blijven van de meest recente informatie over COVID-19.