FreshlyMadeBedw2towelsandlightgreenpillows

StainBlaster™ Stain Management

StainBlaster™ van Ecolab biedt professionele prestaties in vlekkenbestrijding voor uw professionele bedrijf. Linnen met vuil en vlekken komt er vanaf de eerste wasbeurt schoner, witter en zachter uit. Daardoor wordt uw investering in linnengoed beter beschermd en moet uw linnengoed minder vaak worden vervangen.

Waarom kiezen voor Stainblaster™ Stain  Management?

 • Schoner linnengoed zorgt voor een hoger tevredenheidsniveau bij uw gasten
 • Vlekken zijn reden nr. 1 voor het vervangen van linnengoed
 • Veel oplossingen voor het aanpakken van de meest voorkomende vlekken
 •  

  Testimonial van DP Hotels voor samenwerking met Ecolab

  De Sleep Inn in Fort Lauderdale, Florida, dat deel uitmaakt van de DP Hotels Group, deelt hun ervaring over de meerwaarde die die het bedrijf ziet in de samnewerking met Ecolab om optimale resultaten te behalen door middel van geïndividualiseerde oplossingen voor al hun accommodaties.

  Testimonial van Little Palm Island Resort voor samenwerking met Ecolab

  Little Palm Island Resort op de Florida Keys deelt hun ervaring over de meerwaarde die het bedrijf ziet in de persoonlijke relatie met Ecolab, die elk probleem kan oplossen, ongeacht de geografische ligging of lokale omstandigheden.

  Ecolab Healthcare mailing list registration

  Nieuwsbrief

  Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

  Brochure over StainBlaster

  Download hieronder de productbrochure voor meer productinformatie om meer te weten te komen over hoe u uw wasserijactiviteiten kunt optimaliseren met het StainBlaster Stain Management Programme van Ecolab.