MAXX Plus

MAXX Plus

Het krachtige mobiele doseersysteem dat een zeer duurzame impact en een grotere gebruiksveiligheid biedt

Onze sterk geconcentreerde MAXX Plus-producten voor onderhoudsreiniging produceren uitstekende reinigingsresultaten bij lage concentratie en worden geleverd in een lichte, navulbare fles die het transportvolume en de hoeveelheid afval vermindert voor optimale duurzaamheidsimpact. 

Verbeter u duurzaamheidsimpact en vergroot uw productiviteit

De efficiënte MAXX Plus oppervlakte-, vloer- en sanitairreinigingsproducten worden geleverd in een vierkante, lichte navulfles van 1 l. Dit in combinatie met de herbruikbare doseerfles verbetert uw impact op het milieu omdat hiermee het afval en de CO2-impact worden geminimaliseerd.

  • Minder opslagruimte nodig - voor vierkante flessen van 1 liter is minder opslagruimte nodig dan voor standaardproducten in gebruikelijke verpakkingsformaten
  • Gemakkelijk te vervoeren en hanteren - lager transportvolume en gewicht voor minder fysieke inspanning
  • Grotere gebruiksveiligheid - het aangepast doseerflessysteem voorkomt contact met het geconcentreerde reinigingsmiddel
  • Nauwkeurige en eenvoudige dosering - zorgt voor consistente reinigingsresultaten
  • Efficiënte producten - EU Ecolabel-gecertificeerde concentraten voor alle gebieden van onderhoudsreiniging
  • Minder afval - 95% vermindering van afvalvolume door opvouwbare flessen van 1 l

 

 


De MAXX Plus-aanpak

MAXX Plus Approach

Krachtige producten met Eco-label

MAXX Plus Approach

Lichte navul- en doseerfles die meermaals opnieuw kan worden gebruikt

MAXX Plus Approach

Ecolab Territory Manager-expertise en -ondersteuning

MAXX Plus Approach

Optimale duurzaamheidsimpact


MAXX Plus-productassortiment

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.

MAXX2_550x310

Gerelateerde productlijn: MAXX2

Het MAXX2-reinigingsgamma houdt rekening met de belangrijkste uitdagingen waarmee u te maken heeft bij de verzorging van uw gebouwen en het verbetert de veiligheid van uw grootste en belangrijkste investering: uw team.


Gerelateerde programma's

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde programmapagina's gevonden.

Young girl sneezing into a facial tissue

Bescherming tegen seizoensvirussen

Volksgezondheid en zakelijk succes gaan hand in hand Houd uw mensen en bedrijf gezond tijdens het verkoudheids- en griepseizoen met deskundige middelen, oplossingen en geregistreerde producten die bewezen effectief zijn tegen verkoudheid, griep, SARS-CoV-2 en Norovirus.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Referenties

* EU Ecolabel-contractnummers: MAXX Brial Plus: DE/020/425, MAXX Into Plus: DE/020/422, MAXX Magic Plus: DE/020/425