MAXX2 

De veilige manier om uw schoonmaakprestaties te maximaliseren. Het MAXX2-reinigingsgamma houdt rekening met de belangrijkste uitdagingen waarmee u te maken heeft bij de verzorging van uw gebouwen en het verbetert de veiligheid van uw grootste en belangrijkste investering: uw team.
Reinigingsproducten waar u op kunt rekenen

Het MAXX2-programma biedt u een volledig assortiment oplossingen die minder persoonlijke beschermingsmiddelen vereisen. Deze innovatieve producten kunnen probleemloos worden gebruikt en ze leveren uitstekende prestaties op elke klantlocatie.

MAXX2 verbetert op een veilige manier uw schoonmaakprestaties en doordat het wordt gebruikt in lage concentraties kan het u schoonmaakkosten besparen en heeft u minder verpakkingsafval.

Het MAXX2-gamma

  • Eén van de best presterende producten op de markt* 
  • Extra veiligheidstrainingen, gescheiden opslag, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidshandleidingen zijn overbodig 
  • Flexibele doseringen 
  • Vermindert de impact op uw activiteiten
  • Producten met kleurcodering voor duidelijke gebruiksidentificatie

*Producten getest in vergelijking met concurrerende producten (Gardner-test)

MAXX2-brochure
Voor meer productgegevens en om meer te te weten te komen over hoe u op een veilige manier de schoonmaakprestaties kunt verbeteren met MAXX2  kunt u de productbrochure hieronder downloaden.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.