MAXX2 Images

MAXX2 

De veilige manier om uw schoonmaakprestaties te maximaliseren. Het MAXX2-reinigingsgamma houdt rekening met de belangrijkste uitdagingen waarmee u te maken heeft bij de verzorging van uw gebouwen en het verbetert de veiligheid van uw grootste en belangrijkste investering: uw team.

Reinigingsproducten waar u op kunt rekenen

Het MAXX2-programma biedt u een volledig assortiment oplossingen die minder persoonlijke beschermingsmiddelen vereisen. Deze innovatieve producten kunnen probleemloos worden gebruikt en ze leveren uitstekende prestaties op elke klantlocatie.

  • Eén van de best presterende producten op de markt*
  • Materiaalvriendelijke formuleringen**
  • Reinigingsproducten gecertificeerd met EU-bloem (ecolabel)
  • Flexibele doseringen 
  • Vermindert de impact op uw activiteiten
  • Producten met kleurcodering voor duidelijke gebruiksidentificatie
  • Extra veiligheidstrainingen, gescheiden opslag, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidshandleidingen zijn overbodig

*Producten getest in vergelijking met concurrerende producten (Gardner-test)

** Test vóór gebruik de materiaalcompatibiliteit op een kleine onopvallende plaats

MAXX2 Images

Duurzame voetafdruk

MAXX2 verbetert op een veilige manier uw schoonmaakprestaties en doordat het wordt gebruikt in lage concentraties kan het u schoonmaakkosten besparen, heeft u minder verpakkingsafval en wordt de CO2-uitstoot door het vervoer van de producten verlaagd.


MAXX2-producten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde productpagina's gevonden.

FRS Covid page image

Coronavirus (COVID-19)

Als reactie op de COVID-19-pandemie heeft het wereldwijde team van experts van Ecolab een bibliotheek met bronnen en relevante informatie samengesteld om advies te geven over het handhaven van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.  We helpen u uw medewerkers, gasten, bewoners en bezoekers te beschermen en vertrouwen op te bouwen.

Female white TM talking with white male chef about dishware

Programma's ondersteund door service van wereldklasse

Servicemedewerkers van Ecolab bieden, gesteund door een team van wetenschappers en specialisten, regelmatig geplande service, salesactiviteiten en ondersteuning, en ook training van werknemers en inspecties ter plaatse. We helpen klanten om het verbruik van nutsvoorzieningen te verminderen, arbeid te optimaliseren en de levensduur en efficiëntie van de gehele bedrijfsvoering te verbeteren.

sustainabilityreport

Onze duurzaamheidsimpact

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.