Ecolab Klerwipe™ Sterile 100% Polyester Dry Wipes

Klerwipe™ Sterile 100% Polyester Dry Wipes

Klerwipe™ Sterile 100% Polyester Dry Wipes van Ecolab zijn zware, steriele tricot doekjes met ultrasonisch gesealde randen voor cleanrooms.

Eigenschappen en voordelen

  • Geschikt voor gebruik in gecontroleerde omgevingen zoals isolatoren en laminaire-flowkasten.
  • Verpakking zo ontworpen dat het genereren van deeltjes zoveel mogeljk wordt beperkt.
  • Sterk absorberend, waardoor ze nuttig zijn voor het aanbrengen van reinigingsoplossingen en voor het opruimen van morsincidenten.

Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Bekijk de complete cleanroomportfolio van Ecolab

Het complete asssortiment Klercide™ en Klerwipe™ biedt u alles wat nodig is om uw reinigings- en desinfectieprogramma voor cleanrooms te ondersteunen, uw consistentie te helpen bevorderen en de kwaliteit en veiligheid in uw cleanroom te beschermen.

Ecolab Klercide™ and Klerwipe™ EU Core Range of Cleanroom Products

Alle cleanroomproducten van Ecolab zijn ontworpen door ervaren cleanroomexperts die weten voor welke uitdagingen u staat. En alle producten worden geproduceerd in cleanroomomgevingen om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen cleanroomproducten gevonden


Op wetenschap gebaseerde begeleiding en ondersteuning

Technician cleaning a cleanroom with Ecolab product

Het volledige cleanroomportfolio van Ecolab wordt ondersteund door de op wetenschap gebaseerde expertise en diepgaande branche-ervaring van onze interne microbiologen en cleanroomspecialisten: training op locatie en online, diepgaand productadvies en grondige testen, en meer - op aanvraag beschikbaar zonder extra kosten voor u. Kom meer te weten over de ondersteuning die Ecolab biedt. Stuur ons vandaag nog een e-mail.