Klercide™ drievoudig emmersysteem

Klercide™ drievoudig emmersysteem

Het Klercide™ Triple Bucket System van Ecolab heeft een uniek bedienbare mangel die ervoor zorgt dat desinfectieproducten gelijkmatig worden verspreid over oppervlakken in cleanrooms. Hierdoor zijn nauwkeurige, herhaalbare resultaten te realiseren die fouten helpen voorkomen en de naleving van cGMP verbeteren.

Eigenschappen en voordelen

  • Met 'klik-mangel' voor gecontroleerde aanbrenging. Deze helpt voorkomen dat er door verschillende gebruikers verschillende hoeveelheden vloeistof worden aangebracht en zorgt iedere keer weer voor optimale reinigings- en desinfectieresultaten.
  • Bevat 3 grote emmers voor het scheiden van oplossingen en afval, 4 kleine emmers voor bovenin het karretje en een Klercide roestvrijstalen plat zwabberframe en steel.
  • Volledig autoclaveerbaar.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden