Het ECOLAB EVERYDAY-programma

SNELLERE CHECKLISTS EN EEN VERBETERDE NALEVING
ECOLAB EVERYDAY automatiseert checklists voor voedselveiligheid en zorgt voor een integratie van gegevens uit verschillende bronnen zoals voedselveiligheidsaudits, overheidsinspecties en gebruiksgegevens van reinigings- en desinfectieproducten. Zo worden restaurantprocessen gestroomlijnd en beschermd tegen unieke problemen en uitdagingen op het gebied van hygiëne. Hierdoor wordt ook het operationele tempo verhoogd en worden gegevens transparanter en accurater.


TECHNOLOGIE EN SERVICE HAND IN HAND
ECOLAB EVERYDAY is een innovatieve, op gegevensverzameling gebaseerde technologische oplossing die wordt ondersteund door ons team van experts op het gebied van voedselveiligheid. Dankzij ECOLAB EVERYDAY kunnen we gegevens uit verschillende bronnen analyseren en ondernemers helpen voorspellen welke restaurants het grootste risico lopen op problemen met de voedselveiligheid. Vervolgens worden in samenspraak actieplannen opgesteld om corrigerende trainingen te kunnen bieden en de consistentie van risicolocaties te verbeteren.


VEREENVOUDIG HET TOEZICHT OP MANAGEMENT EN OPERATIONELE ACTIVITEITEN
ECOLAB EVERYDAY combineert digitale checklists, extern temperatuurbeheer en pushberichten om een snelle en eenvoudige toegang tot informatie te leveren en u zo een breed overzicht te bieden op de voedselveiligheidsaspecten van uw onderneming.


Kay Protect Employee with manager looking at tablet together.

Nieuw: ECOLAB EVERYDAY

Door gebruik te maken van technologie om voedselveiligheidsrisico's beter te monitoren en een unieke combinatie van datacollectie, analyses en services biedt ECOLAB EVERYDAY een volledig programma dat verder gaat dan een eenvoudige monitoring van de voedselveiligheid.

VOEDSELVEILIGHEID

  • Verbeterde checklist-naleving
  • Verbeterde accuraatheid van checklists

BESPARINGEN

  • Tijdsbesparing voor restaurants bij het controleren van checklists
  • Minder tijd van het management nodig om toezicht te houden over checklists

EENVOUDIGER

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Intuïtieve rapportering voor eenvoudiger beheer
  • Automatisch beheer van de organisationele hiërarchie

Videogalerij

 Digitale checklists
 Datastromen
Geïntegreerde service
Rapportagenotificatie

ECOLAB EVERYDAY tegenover handmatig 
temperatuurcontroles voor voedingswaren

Dagelijks spenderen restaurantmedewerkers uren aan het registreren van de temperaturen voor de voedingswaren die ze aan hun klanten opdienen. Hoe meer tijd ze spenderen aan checklists, hoe minder tijd ze hebben voor andere taken. Bekijk hoe ECOLAB EVERYDAY de efficiëntie van uw keuken kan verbeteren.