Close up of foam on Food Processing Machine

Schuimreinigingsprogramma voor de voedsel- en drankensector

Reiniging maakt deel uit van het productieproces Alles begint bij het gewenste resultaat - schone oppervlakken, gereed voor productie van veilig voedsel

In Ecolab's shop bent u in één keer klaar voor:

  • Geavanceerde, gebruiksvriendelijke, voor bedieners veilige schuimreinigingsapparatuur
  • Grondig geteste oppervlaktehygiënebestanddelen voor elk type schuimsysteem
  • Omgeven door uitgebreid advies, projectbeheer en nazorgdiensten

Voortbouwend op onze sterke engineering- en toepassingsexpertise, ondersteunen we onze klanten van blauwdruk tot start-up en verder met speciale onderhoudsplanning en regelmatige service om hen gemoedsrust te geven.

Hybrid Composing by Gerz

Toepassingsapparatuur

Onze veelomvattende apparatuur voor schuimtoepassing heeft een robuust, ergonomisch en hygiënisch ontwerp dat bediening en onderhoud vergemakkelijkt. Onze schuimsystemen bieden een hoge flexibiliteit en kunnen worden aangepast aan specifieke fabrieksbehoeften. Onze engineering- en toepassingsexperts helpen onze klanten om de juiste keuze te maken.

foam application

Bestanddelen voor reinigings- en desinfectieschuim

Ecolabs slimme schuimbestanddelenportfolio omvat een specifiek assortiment reinigings- en desinfectiemiddelen voor bepaalde toepassingen en prestatiecriteria. Het benadrukt een afzonderlijke reeks bestanddelen die worden aanbevolen voor gebruik als een vooraf verdunde toepassingsoplossing in gecentraliseerde schuimsystemen. Ze worden ondersteund met uitgebreide voorselectiecriteria en aanbevelingen voor systeembewaking.

Alle schuimreinigers en desinfectiemiddelen zijn ecologisch en toxicologisch veilig binnen het beoogde gebruik. Ze voldoen ook aan kosher en halal en de biociden voldoen aan de EN-normen (BPR EU 528).

Service and maintenance

Service en onderhoud

De sterke expertise van Ecolab op het gebied van verkoop, engineering en toepassingen speelt zich af bij ondersteuningsprojecten ter plaatse bij de klant rondom schuimreinigingssystemen, van blauwdruk tot gebruik, in regelmatige service, onderhoud en continue verbetering. Met onze serviceovereenkomsten profiteren onze klanten van geplande service-intervallen, waaronder controle en onderhoud van apparatuur, bedieningstraining en -advies, documentatie en standaardrapportage.


Meer informatie downloaden

Schuimreinigingsoplossingen voor de voedsel- en drankensector

Bij het uitvoeren van reinigings- en desinfectieprocedures volgens de vereiste normen, kunnen voedsel- en drankenbedrijven handelen conform hun kwaliteits-, veiligheids-, wettelijke, commerciële en ethische verantwoordelijkheid.

Overzicht hybride reeks

Elke productielocatie voor voedsel en drank stelt andere eisen aan het reinigen van open oppervlakken. Het is ons doel om aan elke afzonderlijke reinigingsbehoefte te voldoen terwijl we ons volledig inzetten voor veiligheid, ergonomie en flexibiliteit.

Ecolab biedt de nieuwste technologie voor schuimreinigingsapparatuur die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor bediening, hygiënisch ontwerp, robuustheid en duurzaamheid. Onze veelomvattende set schuimapparatuurcomponenten kan worden gevarieerd en gecombineerd tot het meest geschikte voor afzonderlijke behoeften.

Segmentbrochures schuimreiniging

Voedsel- en drankproductiebedrijven streven naar de hoogste normen van voedselveiligheid en kwaliteit. Een levensbelangrijke basis voor het productieproces is de uiterste hygiënische staat van alle productieoppervlakken die in contact komen met de hoogwaardige producten.

Om dit te bereiken, moeten ze vertrouwen op veilige en consistente reinigingsprocedures, bestaande uit:

  • Schuimreinigers en desinfectiemiddelen, gebruikt volgens hygiëneplannen
  • Veilige en duurzame toepassingsapparatuur
  • Regelmatige service en preventief onderhoud

Procedure voor reinigen en desinfecteren met schuim

Reiniging van een open fabriekMeer video's over het bedienen van Ecolab-schuimreinigingsapparatuur:

Bekijk meer video's