EcoSure2023_loading_dock_371_550x310.jpg

Veiligheid op de werkplek

Een veilige en gezonde werkomgeving is essentieel voor de reputatie van uw organisatie, uw totale productiviteit en de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Beoordelingen, rapportages en corrigerende maatregelen kunnen helpen ervoor te zorgen dat alle locaties betrokken zijn bij best practices voor werkplekveiligheid in de sector.

Het EcoSure-programma kan u helpen te zorgen voor een veilige werkomgeving met veiligheidsbeoordelingen die deel uitmaken van een uitgebreide oplossing voor merkbescherming. Het programma omvat alle zakelijke prioriteiten, uiteenlopend van werkplekveiligheid tot merknormen en gastervaring, wat het een volledig end-to-end programma maakt. Het programmakader omvat uitgebreide visites ter plaatse, rapportages en bruikbare inzichten, training en corrigerende maatregelen. Met duidelijke, consistente wereldwijde gegevens kunt u uw middelen efficiënter gebruiken en uw merk beter beschermen.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Wat is een EcoSure-programma?

EcoSure is meer dan een wereldwijde leverancier van beoordelingen. Naast uitgebreide visites op locatie omvatten de programma's meerdere componenten voor uitgebreide merkbescherming.

Ons team stelt graag in samenwerking met u een programma op maat op, dat meerdere cruciale merkbeschermingsgebieden beslaat, waaronder werkplekveiligheid, volksgezondheid, klantervaring en merkconsistentie. Ons team is verantwoordelijk voor de opbouw, utivoering en gegevensanalyse van het programma en levert u een end-to-endervaring.

EcoSure werkt met u samen om:

  • Prioriteitsgebieden voor het programma te bepalen
  • Een afgestemd programma te ontwerpen
  • Uitvoeren van faciliteitbeoordelingen op locatie
  • Praktische inzichten aan het licht te brengen
  • Programmaverbeteringen aan te bevelen
  • Een veiliger werkomgeving te creëren.

Kerncomponenten van het merkbeschermingsprogramma

Shield with checkmark

Beoordelingen

Het team experts van EcoSure voert beoordelingen op locatie uit die uitgebreide inzichten in uw dagelijkse uitvoering opleveren. De strekking van de visite wordt afgestemd op de behoeften van uw organisatie, gericht op aspecten zoals werkplekveiligheid en meer.

Clipboard with checkmarks

Praktische inzichten

Alle gegevens van de beoordeling op locatie worden verzameld en aan u gepresenteerd in dashboardrapporten en beoordelingsrapporten voor het management. Ons team werk nauw met u samen om u te helpen ten volle uw voordeel te doen met deze inzichten, gebruikmakend van best practices uit de secor en deskundige aanbevelingen voor het bevorderen van een positieve gedragsverandering en creëren van een gezondere, veiligere werkomgeving.

2 people with checkmark shield

Training en corrigerende maatregelen

Onze veldadviseurs zijn gecertificeerd, professioneel en ervaren. Gedurende hun beoordelingen op locatie bieden zij uw teams onderricht en coaching, met de nadruk op veiligheid en verantwoordelijkheid van de medewerker. Onze mogelijkheden voor het beheer van corrigerende maatregelen helpen ook om problemen op te lossen nadat ze zijn vastgesteld.

Certificate

Sectorvoorbeelden van goede praktijken

EcoSure-programma's zijn opgebouwd rondom best practices in de sector en het programmakader omvat een evaluatie- en verbeteringsproces dat ervoor zorgt dat de leidende sectorinformatie steeds actueel is. Het teamleden van EcoSure's zijn experts in werkplekveiligheid en we brengen die expertise naar uw organisatie.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot Back of House, BOH Kitchen

Hoe helpt EcoSure de veiligheid op de werkplek te verbeteren?

Operationele veiligheid is cruciaal voor uw team en gasten.

EcoSure werkt met u samen aan een uitgebreid programma voor beoordeling van de werkplekveiligheid, dat is ontworpen om uw operationele integriteit te controleren en een veilige werkomgeving te helpen creëren. De evaluaties van onze experts betreffen aspecten die van kritisch belang zijn voor uw bedrijf, zoals de preventie van uitglijden, struikelen en vallen, brandveiligheid en omgang met chemische middelen. Door onze coaching op locatie en door het benutten van gegevensgestuurde inzichten stelt een EcoSure-programma uw teams in staat om veiligheid voorop te stellen en daarmee zichzelf en uw klanten te beschermen.

Wij werken samen met uw merk om aangepaste beoordelingscriteria op te stellen, die kunnen bestaan uit:

  • Preventie van uitglijden, struikelen en vallen: Wij evalueren uw werkomgeving om gevaren die kunnen leiden tot uitglijden, struikelen en vallen vast te stellen en te beperken.
  • Veiligheidsbewustzijn in het kader van brandpreventie: Onze beoordelingen omvatten brandpreventiemaatregelen, apparatuurcontroles en evacuatieparaatheid.
  • Chemische veiligheid en opslag: Chemicailën brengen unieke risico's met zich mee. We beoordelen op goede opslag-, behandelings- en labelpratijken.
  • Ladderveiligheid: We evalueren het gebruik, onderhoud van en de training voor ladders om het risico op ladder-gerelateerde incidenten te minimaliseren.


Voordelen van een merkbeschermingsstrategie

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

End-to-end programmabeheer

Het team van EcoSure is verantwoordelijk voor de opbouw, uitvoering en gegevensanalyse van het programma. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Consistente prestaties van medewerkers

Onze aanpak is gericht op training, coaching en corrigerende maatregelen op afdelingsniveau, wat helpt om een medewerkerscultuur op te bouwen waarin de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Praktische inzichten

Onze visites zorgen voor inzicht in de dagelijkse uitvoering, zodat ons team specifiek voor uw merk aanbevelingen kan doen. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Uitzonderlijke klantervaring

De unieke all-inclusive overeenkomststructuur van EcoSure is transparant, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een samenwerkingsverband op te bouwen en ons te concentreren op het stimuleren van programmaresultaten. 

Ontdek de oplossingen voor merkbescherming van EcoSure

Lees meer over ons volledige EcoSure-aanbod

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Het volledige EcoSure-aanbod bekijken

Verken de EcoSure-branchesegmenten

Kom meer te weten over al onze EcoSure-oplossingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Bekijk alle EcoSure-oplossingen
Ecosure representative with customer at a hotel

Neem contact met ons op

EcoSure begrijpt werkplekveiligheid en we staan klaar om te helpen.

Beoordelingen op maat
Praktische inzichten
Training en corrigerende maatregelen
Sectorvoorbeelden van goede praktijken

Contact opnemen met EcoSure

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.