iStock-697292990_aerial_winding_forest_river_550x310.jpg

Duurzaamheid

Duurzame praktijken tonen dat uw bedrijf milieuverantwoordelijkheid neemt en zich inzet voor een blijvende positieve impact op onze wereld. Het prioriteren van duurzaamheid is in toenemende mate een belangrijke keuzefactor voor klanten en EcoSure is uw partner om te zorgen dat de duurzame praktijken van uw merk bij alle locaties goed worden uitgevoerd.

Een EcoSure-programma is ervoor bedoeld om niet alleen het voldoen aan de duurzaamheidsnormen van uw merk te verbeteren, maar deze ook op te nemen in een algemenere merkbeschermingsstrategie voor de kritische operationele gebieden van uw organisatie.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Wat is een EcoSure-programma?

EcoSure werkt samen met wereldwijde merken om een end-to-end merkbeschermingsstrategie te creëren waarin de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen en merkbelangen van uw organisatie zijn opgenomen. Naast een focus op duurzaamheid ondersteunt EcoSure merken bij volksgezondheid, gastervaring, kwaliteitscontrole, werkplekveiligheid en meer.

Ons team ontwerpt een programma op maat dat is gericht op alle voor uw organisatie van cruciaal belang zijnde merkbeschermingsgebieden. Het programmakader omvat beoordeling op locatie, rapportages en inzichtanalyses, gerichte coaching en training en een uitgebreid programmabeheer.

EcoSure is een effectieve en impactvolle oplossing voor merkbescherming die kan helpen uw bedrijfsdoelen, zoals verbeterde duurzaamheidspraktijken, te behalen. 

In het kader van een EcoSure-programma werken we met u samen om:

 • Prioriteitsgebieden voor het programma te bepalen
 • Een afgestemd programma te ontwerpen
 • Beoordelingen op locatie uit te voeren
 • Praktische inzichten aan het licht te brengen
 • Bedrijfseenheidgedrag te verbeteren met effectieve coaching en corrigerende maatregelen
 • Duurzaamheidsmaatregelen te verbeteren

Kerncomponenten van het merkbeschermingsprogramma

Shield with checkmark

Beoordelingen

Het team experts van EcoSure voert beoordelingen op locatie uit om inzicht te bieden in uw dagelijkse werkprocessen op bedrijfseenheidniveau. De reikwijdte van de beoordeling is veelzijdig en afgestemd op uw organisatie. Er kan worden gekeken naar meerdere gebieden, waaronder duurzaamheid.

Clipboard with checkmarks

Praktische inzichten

De robuuste gegevensverzameling en rapportagemogelijkheden van EcoSure ondersteunen uw merk om resultaten te bereiken via rapportage per bedrijfseenheid, dashboards met inzichten en onze beoordelingsrapporten voor het managment. Het team van EcoSure maakt gebruik van beoordelingsgegevens en branche-inzichten om aanbevelingen te doen die specifiek zijn afgestemd op uw merk.

2 people with checkmark shield

Training en corrigerende maatregelen

Het programma van EcoSure heeft een op coaching gerichte aanpak die helpt om een medewerkerscultuur op te bouwen waarin de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. We bieden flexibele trainingvisites en actieplannen om tot verbetering te komen zonder verstoring van uw dagelijkse processen. 

Certificate

Sectorvoorbeelden van goede praktijken

EcoSure onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met toezichthouders en professionals in de sectoren die wij bedienen, zodat we op de hoogte blijven van best practices en trends in de sector. Onze actieve betrokkenheid zorgt ervoor dat de programma's van EcoSure zijn afgestemd op de meest recente normen en trends in het veld en helpt de relevantie en effectiviteit van uw duurzaamheidsprogramma te vergroten.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Hoe stimuleert EcoSure duurzaamheidsverbeteringen?

EcoSure werkt samen met klanten aan het operationeel maken van duurzaamheidsinspanningen in alle locaties.

EcoSure biedt een uitgebreid beoordelingsprogramma voor duurzaamheid dat is ontworpen om te komen tot verantwoording en vooruitgang in het bereiken van de unieke duurzaamheids- en impactdoelen van uw merk. Onze evaluaties omvatten kritische aspecten van duurzaamheid, zoals afvalbeheer, energieverbruik en waterbehoud. Door onze coaching ter plaatse en het benutten van inzichten op basis van gegevens stimuleert een EcoSure-programma uw teams om duurzaamheid prioriteit te geven, wat een positieve impact op uw klanten en het milieu heeft.

Wij werken samen met uw merk om aangepaste beoordelingscriteria op te stellen, die kunnen bestaan uit:

 • Compostering: We evalueren uw composteringspraktijken op bedrijfseenheidniveau, waarbij we controleren op de juiste implementatie en naleving van de normen.
 • Afvalbeheer: Onze beoordelingen kunnen onder meer controles omvatten op het efficiënt en milieuverantwoord omgaan met het verzamelen, transporteren en afvoeren van afvalstoffen.
 • Verpakkingsetikettering: Wij beoordelen of de etikettering van uw verpakkingen intuïtief en effectief is, waardoor recycling en afvalverwijdering voor iedereen makkelijk wordt.
 • Recycling: Wij helpen verifiëren dat uw recyclingpraktijken voldoen aan de normen waarmee de ecologische impact van uw bedrijf wordt verkleind.
 • Energiegebruik: We kunnen uw energieverbruik beoordelen ter bepaling van mogelijkheden voor efficiëntie, besparing en transitie naar hernieuwbare bronnen die passen binnen uw normen en praktijken.
 • Waterverbruik: Onze specialisten beoordelen uw waterverbruik en stellen mogelijkheden vast om het verbruik te verminderen en de impact op het milieu te minimaliseren op basis van uw normen en eisen.

Meer lezen over ons digitale aanbod


Voordelen van een merkbeschermingsstrategie

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

End-to-end programmabeheer

Het team van EcoSure is verantwoordelijk voor de opbouw, uitvoering en gegevensanalyse van het programma. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Consistente prestaties van medewerkers

Onze aanpak is gericht op training, coaching en corrigerende maatregelen op afdelingsniveau, wat helpt om een medewerkerscultuur op te bouwen waarin de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Praktische inzichten

Onze visites zorgen voor inzicht in de dagelijkse uitvoering, zodat ons team specifiek voor uw merk aanbevelingen kan doen. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Uitzonderlijke klantervaring

De unieke all-inclusive overeenkomststructuur van EcoSure is transparant, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een samenwerkingsverband op te bouwen en ons te concentreren op het stimuleren van programmaresultaten. 

Ontdek de oplossingen voor merkbescherming van EcoSure

Lees meer over ons volledige EcoSure-aanbod

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Het volledige EcoSure-aanbod bekijken

Verken de EcoSure-branchesegmenten

Kom meer te weten over al onze EcoSure-oplossingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Bekijk alle EcoSure-oplossingen
Ecosure representative with customer at a hotel

Neem contact met ons op

EcoSure begrijpt duurzaamheid en we staan klaar om te helpen.

Beoordelingen op maat
Praktische inzichten
Training en corrigerende maatregelen
Sectorvoorbeelden van goede praktijken

Contact opnemen met EcoSure

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.