Guests being served at restaurant table.

Gastervaring

Ervoor zorgen dat uw merk consistent uitmuntendheid en een verbeterde gastervarin levert, is niet zomaar een doel, het is bepalend voor uw succes. Het verbeteren van de klantervaring van uw merk helpt de klanttevredenheid te verbeteren, verhoogt de klantloyaliteit en stimuleert productgroei.

EcoSure gaat veel verder dan een klantervaringsprogramma. We leveren beoordelingen, rapportages en verbeteraanbevelingen op maat die alles bestrijken, van gastervaring en merknormen tot volksgezondheid en werkplekveiligheid, waarbij we ervoor zorgen dat alle componenten zijn opgenomen in een uitgebreide merkbeschermingsstrategie.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

Wat is een EcoSure-programma?

Een EcoSure-programma is een end-to-end oplossing voor merkbescherming met een combinatie van beoordelingen op afdelingsniveau, metingen en rapportages, plannen voor corrigerende maatregelen en sectorexpertise. Het programma stemt de merkbeschermingskerngebieden, waaronder klantervaring en operationele kwaliteitscontrole, af op uw bedrijf, zodat alle programmacomponenten aansluiten bij de bedrijfsbrede prioriteiten.

Nadat het programma voor uw organisatie ontworpen is, voeren de teamleden van EcoSure per bedrijfseenheid beoordelingen op locatie uit, waarbij ze de merkconformiteit analyseren en de hoofdoorzaak van probleemgebieden en verbetermogelijkheden bepalen. In het programma worden de resultaten van visites omgezet in bruikbare inzichten die leiden tot onderricht en coaching op locatie, hoofdoorzaakanalyses, beheer van corrigerende maatregelen en af te stemmen rapporten.

EcoSure werkt met u samen om:

 • Prioriteitsgebieden voor het programma te bepalen
 • Een afgestemd programma te ontwerpen
 • Beoordelingen op locatie uit te voeren
 • Praktische inzichten aan het licht te brengen
 • Programmaverbeteringen aan te bevelen
 • Wen betere klantervaring voor uw merk te leveren

Kerncomponenten van het merkbeschermingsprogramma

Shield with checkmark

Beoordelingen

Volgens een terugkerend schema dat past bij de behoeften en activiteiten van uw bedrijf, beoordeelt EcoSure op locatie de activiteiten van uw bedrijfseenheid. De reikwijdte van de beoordeling wordt afgestemd op uw zakelijke prioriteiten en omvat meerdere gebieden, waaronder gastervaring.

Clipboard with checkmarks

Praktische inzichten

Het programma is ontworpen om bruikbare inzichten te bieden door middel van rapportage van harde gegevens, waaronder digitale rapportages per bedrijfseenheid, branchebenchmarking, bedrijfsbrede dashboards en beoordelingsrapporten voor het management. Het team van EcoSure biedt ook gegevensanalyses met aanbevelingen op maat om betekenisvolle verbeteringen te stimuleren.

2 people with checkmark shield

Training en corrigerende maatregelen

Gebaseerd op de bevindingen tijdens de visites bieden wij uitgebreide trainingen en aanbevelingen voor corrigerende maatregelen die gedragsverandering stimuleren en de operationele resultaten verbeteren.

Certificate

Sectorvoorbeelden van goede praktijken

EcoSure houdt de best practices en trends in de sector bij, verbetert uw inzichten en draagt bij aan impactvolle merkbeschermingsresultaten. Onze actieve betrokkenheid bij toonaangevende organisaties en bureaus zorgt ervoor dat onze programma's altijd in lijn zijn met de nieuwste standaarden voor gastervaring en trends in het veld.

EcoSure with client in front of house.

Hoe helpt EcoSure de klantervaring te verbeteren?

Wij helpen u te zorgen voor klantervaringen die bij alle locaties consistent van hoge kwaliteit zijn.

EcoSure begrijpt het dynamische karakter van gastverwachtingen en onze sectorexpertise maakt een echt klantenpartnerschap mogelijk.

Binnen ons EcoSure-programma bieden we uitgebreide opties voor gastervaringsbezoeken die zijn ontworpen om de klanttevredenheidsinzet binnen uw bedrijf te vergroten. Wij ontwikkelen samen met u voor een beoorlingenbereik op maat dat is gebaseerd op de gastervaringsdoelen van uw merk. Onze evaluaties betreffen cruciale aspecten van gastinteracties, uiteenlopend van de ontvangst door en gedragingen van uw medewerkers tot de netheid van de faciliteit en de wachttijden. Door onze coaching op locatie en door het benutten van gegevensgestuurde inzichten stelt een EcoSure-programma uw teams in staat om gedenkwaardige gastervaringen te creëren.

Wij werken samen met uw merk om aangepaste beoordelingscriteria op te stellen, die kunnen bestaan uit:

 • Conditie van publieke ruimten: We beoordelen het uiterlijk en de sfeer van de publieke ruimten en helpen u ervoor te zorgen dat deze aansluiten bij uw merkvisie.
 • Ontvangst door en gedragingen van medewerkers: Uw medewerkers zijn het gezicht van uw bedrijf. We beoordelen de ontvangst en houding, omdat het van cruciaal belang is dat elke gast een warme en hartelijke ervaring heeft vanaf het moment van binnenkomst.
 • Wachttijd: EcoSure kan u helpen bij het bepalen van mogelijkheden om de wachttijd te verbeteren, waardoor u de efficiëntie kunt optimaliseren en de frustratie van gasten kunt verminderen.
 • Betalingsverwerking: We beoordelen uw betaalprocessen op snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.
 • Staat van het buitenwerk: Uw pand reikt verder dan uw voordeur. We evaluaren het buitenwerk om u te helpen een positieve indruk bij uw gasten te bewerkstelligen voordat ze uw etablissement betreden.
 • Staat van het doorrijpad: Voor bedrijven die klanten in hun auto bedienen, beoordelen wij dat deze gastinteractie voldoet aan de hoogste normen op het gebied van snelheid, nauwkeurigheid en algehele ervaring.


Voordelen van een merkbeschermingsstrategie

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

End-to-end programmabeheer

Het team van EcoSure is verantwoordelijk voor de opbouw, uitvoering en gegevensanalyse van het programma. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Consistente prestaties van medewerkers

Onze aanpak is gericht op training, coaching en corrigerende maatregelen op afdelingsniveau, wat helpt om een medewerkerscultuur op te bouwen waarin de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Praktische inzichten

Onze visites zorgen voor inzicht in de dagelijkse uitvoering, zodat ons team specifiek voor uw merk aanbevelingen kan doen. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Uitzonderlijke klantervaring

De unieke all-inclusive overeenkomststructuur van EcoSure is transparant, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een samenwerkingsverband op te bouwen en ons te concentreren op het stimuleren van programmaresultaten. 

Ontdek de oplossingen voor merkbescherming van EcoSure

Lees meer over ons volledige EcoSure-aanbod

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Het volledige EcoSure-aanbod bekijken

Verken de EcoSure-branchesegmenten

Kom meer te weten over al onze EcoSure-oplossingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Bekijk alle EcoSure-oplossingen
Ecosure representative with customer at a hotel

Neem contact met ons op

EcoSure begrijpt gastervaring en we staan klaar om te helpen.

Beoordelingen op maat
Praktische inzichten
Training en corrigerende maatregelen
Sectorvoorbeelden van goede praktijken

Contact opnemen met EcoSure

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.