GettyImages-1088087670_foodsafety_550x310.jpg

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid handhaven is absoluut essentieel voor de betrouwbaarheid en reputatie op de lange termijn van een merk. Eén negatief voedselveiligheidsincident op zich kan gevolgen hebben voor uw gehele merk. Het EcoSure beoordelings- en merkbeschermingsprogramma is een eersteklas programma dat u helpt de werkuitvoering, inclusief voedselveiligheid, volksgezondheid en meer, te begrijpen en te verbeteren. 

EcoSure biedt een uitgebreid en veelzijdig programma dat belangrijke gebieden bestrijkt die essentieel zijn voor de merkbescherming van een organisatie. Ons programma stelt uw teams in staat proactief voedselveiligheidsproblemen en gerelateerde operationele problemen aan te pakken, risico's te minimaliseren en ruimtes te creëren die de klanttevredenheid vergroten en de merkreputatie verbeteren. 

De voedselveiligheidsbeoordelingen binnen EcoSure zijn gebaseerd op de voedselwetgeving, HACCP-principes en sectorvoorbeeldenvan goede praktijken om ervoor te zorgen dat de voedselveiligheidsnormen in uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten worden nageleefd.

Wat is een EcoSure-programma?

EcoSure werkt nauw samen met uw organisatie om uw merk en merkbehoeften goed te begrijpen. We ontwerpen een alomvattende merkbeschermingsstrategie met daarin de merkzorgen en zakelijke doelstellingen die voor uw organisatie het belangrijkst zijn. EcoSure heeft een kernfocus op voedselveiligheid en volksgezondheid, maar helpt merken ook met gastervaring, kwaliteitscontrole, veiligheid op de werkplek en meer. 

Na het bepalen van uw prioriteitsgebieden, inclusief maar niet beperkt tot voedselveiligheid, ontwert ons team in samenwerking met u een uniek programma met visites ter plaatse, rapportages en analyses dat specifiek op uw merk is afgestemd. 

Beoordelingen op bedrijfseenheidniveau brengen uitdagingen en mogelijkheden voor verbetering aan het licht en leiden in samenwerking met de teams tot positieve veranderingen. We verpakken en leveren beoordelingsgegevens ook in aangepaste rapporten met toepasbare inzichten.

Deze rapporten bevorderen verbeteringen in de gastervaring en -tevredenheid en beperken de risico's.Dit is de reden waarom, volgens een intern onderzoek, EcoSure-klanten na 4 jaar 16,2}% minder genormaliseerde kritische bevindingen kregen. 

EcoSure werkt met u samen om:

 • Prioriteitsgebieden voor het programma te bepalen
 • Een afgestemd programma te ontwerpen
 • Beoordelingen op locatie uit te voeren
 • Praktische inzichten aan het licht te brengen
 • Programmaverbeteringen aan te bevelen
 • Goede voedselveiligheidpraktijken en risicobeperking verder te verbeteren

Kerncomponenten van het merkbeschermingsprogramma

Shield with checkmark

Beoordelingen

De deskundige veldadviseurs van EcoSure voeren beoordelingen ter plaatse uit om inzicht te bieden in uw uitvoering op bedrijfseenheidniveau. De reikwijdte van de visite is flexibel en afgestemd op uw behoeften en kan zich richten op meer dan alleen voedselveiligheid, zoals gastervaring, merknormen, volksgezondheid, productkwaliteit en veiligheid op de werkplek. 

Clipboard with checkmarks

Praktische inzichten

Onze gedetailleerde gegevensverzameling en -rapportage biedt inzichten in uw dagelijkse voedselveiligheidswerkzaamheden op bedrijfseenheidniveau. Rapporten, gegevensdashboards en bedrijfsbeoordelingen op directieniveau bieden aanbevelingen voor actie. Het team van EcoSure maakt ook gebruik van branche-inzichten om specifieke aanbevelingen te doen, gebaseerd op de behoeften van uw merk.

2 people with checkmark shield

Training en corrigerende maatregelen

Ons programma is gericht op training, coaching en corrigerende maatregelen op bedrijfseenheidniveau. Hiermee vormt zich een blijvende medewerkerscultuur waarin de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. We bieden specifieke trainingsbezoeken en actieplannen bewust met flexibiliteit, waardoor verbeteringen mogelijk zijn zonder de dagelijkse werkzaamheden te verstoren. 

Certificate

Sectorvoorbeelden van goede praktijken

EcoSure biedt ongeëvenaarde expertise in voedselveiligheid en volksgezondheid over de hele wereld. Onze nauwe samenwerking met toezichthouders en professionals zorgt ervoor dat ons team op de hoogte blijft van de beste pratijken en trends in de sector. Deze actieve betrokkenheid zorgt ervoor dat onze programma's zijn afgestemd op de nieuwste normen en trends in het veld en helpt bij het verbeteren van uw voedselveiligheidsinzichten voor effectievere resultaten.

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot Back of House, BOH Kitchen

Hoe zorgt EcoSure voor verbeteringen in de voedselveiligheid?

Experts van EcoSure brengen diepgaande kennis van de beste praktijken op het gebied van voedselveiligheid en industriestandaarden met zich naar elk programma. We coachen en trainen uw medewerkers op elke locatie om ervoor te zorgen dat gasten een veilige eetervaring hebben.

EcoSure biedt een uitgebreid beoordelingsprogramma voor de voedselveiligheid dat is ontworpen om u te helpen uw klanten en merk te beschermen. Onze deskundige evaluaties omvatten alle kritische aspecten van de voedselveiligheid, inclusief kooktemperaturen, besmettingspreventie en menunaleving, zodat u veilige en kwalitatieve eetervaringen kunt creëren. Door onze coaching op locatie en door het benitten van gegevensgestuurde inzichten stelt een EcoSure-programma uw teams in staat risico's te beperken, door voedsel overgedragen ziekten te voorkomen en een reputatie te behouden die is gebaseerd op veiligheid en kwaliteit.

Wij stellen in samenwerking met u aangepaste beoordelingscriteria op, waaronder:

 • Kooktemperaturen: De juiste kooktemperaturen zijn van cruciaal belang om uw gerechten tot in de perfectie te bereiden en de kans op overdracht van schadelijke ziekteverwekkers te verkleinen.
 • Kennis van voedselveiligheid: We beoordelen de kennis van voedselveiligheid van uw team en stellen uw medewerkers daarmee in staat overal in uw uitvoering onberispelijke normen aan te houden.
 • Besmettingspreventie: Veiligheid begint bij de bron. Wij helpen u bij het implementeren van maatregelen ter voorkoming van besmetting, met als doel uw producten van begin tot eind te beschermen.
 • Drankeninstallaties: Wij beoordelen uw bar- en drankinstallaties op correct onderhoud en netheid.
 • Warm/koud bewaren: Temperatuurregeling is essentieel. Wij verifiëren dat uw apparatuur voor het bewaren van warme en koude dranken de ideale omstandigheden heeft om voedsel veilig te houden.
 • Voedselbereiding e -opslag: Onze experts inspecteren elke stap in uw voedselverwerkingsprocessen om ervoor te zorgen dat aan de veiligheidsnormen wordt voldaan.


Voordelen van een merkbeschermingsstrategie

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

End-to-end programmabeheer

Het team van EcoSure is verantwoordelijk voor de opbouw, uitvoering en gegevensanalyse van het programma. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Consistente prestaties van medewerkers

Onze aanpak is gericht op training, coaching en corrigerende maatregelen op afdelingsniveau, wat helpt om een medewerkerscultuur op te bouwen waarin de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Praktische inzichten

Onze visites zorgen voor inzicht in de dagelijkse uitvoering, zodat ons team specifiek voor uw merk aanbevelingen kan doen. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Uitzonderlijke klantervaring

De unieke all-inclusive overeenkomststructuur van EcoSure is transparant, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een samenwerkingsverband op te bouwen en ons te concentreren op het stimuleren van programmaresultaten. 

Ontdek de oplossingen voor merkbescherming van EcoSure

Lees meer over ons volledige EcoSure-aanbod

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Het volledige EcoSure-aanbod bekijken

Verken de EcoSure-branchesegmenten

Kom meer te weten over al onze EcoSure-oplossingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Bekijk alle EcoSure-oplossingen
Ecosure representative with customer at a hotel

Neem contact met ons op

EcoSure begrijpt voedselveiligheid en we staan klaar om te helpen.

Beoordelingen op maat
Praktische inzichten
Training en corrigerende maatregelen
Sectorvoorbeelden van goede praktijken

Contact opnemen met EcoSure

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.