EcoSure2023_Cstore_447_brandstandards_550x310.jpg

Merknormen

Het hooghouden van merknormen is cruciaal voor het succes en voortbestaan van uw bedrijf. Een coninue letten op kwaliteit en consistentie helpt de klantloyaliteit- en tevredenheid te verbeteren. Het is belangrijk dat u proactief merknormen vaststelt en hooghoudt als u wilt dat uw bedrijf een goede marktpositie blijft innemen.

De toonaangevende programma's van EcoSure helpen grote organisaties bij het evalueren en verbeteren van het toepassen van de juiste merknormen in alle locaties van hun bedrijf. Wij creëren een end-to-end oplossing voor merkbescherming door nauwe samenwerking met uw merk. Het programma bestaat uit op maat gemaakte beoordelingen, inzichtelijke gegevens en rapporten, ondersteuning op gebied van training en coaching en programma-aanpassingen voor voortdurende verbetering.

EcoSure 2023 Photoshoot FSR full-service restaurant, front-of-house

Wat is een EcoSure-programma?

EcoSure ontwikkelt in samenwerking met mondiale merken een uitgebreide merkbeschermingsstrategie. Daarbij wordt prioriteit gegeven aan de gebieden voor merkbescherming die de grootste drijfveren en aandachtsgebieden binnen uw organisatie zijn. Deze kerngebieden variëren van merknormen, voedselveiligheid en volksgezondheid en gastervaring tot productkwaliteit en veiligheid op de werkplek.

Nadat wij uw merkprioriteiten hebben vastgesteld, ontwikkelt ons team in samenwerking met u een maatprogramma met beoordelingen op locatie, scoring en rapportage dat speciaal is afgestemd op wat uw merk nodig heeft. 

Tijdens de evaluatie van de bedrijfseenheden stellen we mogelijke problemen en kansen voor verbetering vast en gaan we met de teams in gesprek om positieve veranderingen aan te moedigen. Relevante partijen ontvangen de beoordelingsgegevens samen met praktische inzichten die risico's beperken en een grotere klanttevredenheid bevorderen. 

EcoSure werkt met u samen om:

 • Prioriteitsgebieden voor het programma te bepalen
 • Een afgestemd programma te ontwerpen
 • Beoordelingen op locatie uit te voeren
 • Praktische inzichten aan het licht te brengen
 • Programmaverbeteringen aan te bevelen
 • Merknormen beoordelen, definiëren en hooghouden

Kerncomponenten van het merkbeschermingsprogramma

Shield with checkmark

Beoordelingen

Experts van EcoSure voeren op locatie beoordelingen uit die inzicht geven in de uitvoering per bedrijfseenheid. Bij het op uw behoeften afgestemde bezoek kan worden gekeken naar het naleven van de merknormen, maar naar ook andere aandachtgebieden die cruciaal zijn voor uw onderneming.

Clipboard with checkmarks

Praktische inzichten

De grondige gegevensverzameling- en rapportagemogelijkheden van EcoSure stellen uw merk in staat om verbeteringen te zien via rapportage per bedrijfseenheid, inzichtdashboards en bedrijfsevaluaties op directieniveau. Uw EcoSure-team maakt gebruik van branche-inzichten en beoordelingsgegevens om unieke aanbevelingen te kunnen doen die zijn gebaseerd op de behoeften van uw merk.

2 people with checkmark shield

Training en corrigerende maatregelen

Onze merkbeschermingsprogramma's richten zich op medewerkerstraining, coaching en corrigerende maatregelen per bedrijfseenheid. Dit helpt bij het opbouwen van een blijvende medewerkerscultuur die prioriteit geeft aan veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. Onze gerichte trainingsbezoeken en actieplannen zijn flexibel, waardoor verbetering mogelijk is zonder uw activiteiten te verstoren.

Certificate

Sectorvoorbeelden van goede praktijken

EcoSure heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen en leveren van wereldwijde merknormen in verschillende branches. Dankzij onze nauwe banden met brancheprofessionals blijft ons team op de hoogte van best practices. Dit draagt ertoe bij dat onze programma's zijn afgestemd op de meest recente trends, waardoor uw inzichten in merknormen worden verbeterd en indrukwekkende resultaten worden behaald.

EcoSure2023_Cstore_620_550x310.jpg

Hoe zorgt EcoSure voor verbeterde toepassing van merknormen?

EcoSure werkt als partner met u samen bij het creëren van een merkbeschermingsprogramma.

EcoSure ontwikkelt in samenwerking met u een sterk programma gericht op de beoordeling en naleving van merknormen. Zo kunt u een consistente ervaring bieden die uw unieke merk vertegenwoordigt in alle bedrijfseenheden.

Tijdens onze beoordelingen ter plaatse wordt gekeken naar cruciale aspecten van uw merkervaring, zoals klantenservice, productdisplays, entree-aankleding en marketingnaleving én naar de consistentie tussen de locaties. Middels onze coaching op locatie en door het gebruik van op gegevens gebaseerde inzichten, stelt een EcoSure-programma uw teams in staat om een samenhangende merkidentiteit te handhaven die uw klanten aanspreekt.

Wij werken samen met uw merk om aangepaste beoordelingscriteria op te stellen, die kunnen bestaan uit:

 • Klantenservice/servicekwaliteit: Wij beoordelen hoe effectief het contact tussen uw medewerkers en uw klanten en gasten verloopt en hoe uw specifieke merkbelofte wordt gerealiseerd.
 • Hygiëne en omstandigheden: Ons team beoordeelt de algehele hygiëne en omstandigheden van de locatie en stelt vast in welke gebieden verbeterde processen, producten of investeringen nodig zijn.
 • Facilitaire richtlijnen: We kijken naar de inrichting en aankleding van de entree en interne ruimtes, maken een beoordeling op basis van de vereiste merkontwerpnormen en evalueren het algehele onderhoud van de locatie. 
 • Productmerchandising en -displays: We beoordelen de productplaatsing en -displays, waarbij we rapporteren of ze in lijn zijn met de visie van uw merk en hoe effectief aanlokkelijk ze uw aanbod laten zien voor uw klanten.
 • Aantrekkelijkheid: We evalueren uw ruimtes om ervoor te zorgen dat ze de essentie van uw merk uitstralen en een blijvende indruk achterlaten bij uw klanten. 
 • Naleving van menu's en merkprogramma's: We controleren of uw menu's en merkprogramma's voldoen aan uw merkspecifieke richtlijnen en of nieuwe items, producten en diensten op de juiste manier worden uitgerold en geleverd om een consistente en betrouwbare ervaring te bevorderen.
 • Inventaris en voorraad: We beoordelen uw voorraadbeheer en helpen u zo te bevestigen dat de juiste producten op het juiste moment beschikbaar zijn om aan de vraag van de klant te voldoen.
 • Medewerkersuniformen en hygiëne: We geven inzicht in de uniform- en hygiënepraktijken van uw medewerkers, zodat u zeker weet dat uw merkstandaarden worden nageleefd.
 • Marketing en reclame: Onze experts evalueren het marketing- en reclamemateriaal dat door uw vestigingen wordt gebruikt. Daarbij wordt gekeken of ze actueel zijn en de huidige acties en campagne van uw merk weergeven.

Meer lezen over ons digitale aanbod


Voordelen van een merkbeschermingsstrategie

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot

End-to-end programmabeheer

Het team van EcoSure is verantwoordelijk voor de opbouw, uitvoering en gegevensanalyse van het programma. 


EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, Gym

Consistente prestaties van medewerkers

Onze aanpak is gericht op training, coaching en corrigerende maatregelen op afdelingsniveau, wat helpt om een medewerkerscultuur op te bouwen waarin de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid, kennisbehoud en empowerment. 

EcoSure 2023 Brand Protection Photoshoot, dining area

Praktische inzichten

Onze visites zorgen voor inzicht in de dagelijkse uitvoering, zodat ons team specifiek voor uw merk aanbevelingen kan doen. 

 

Ecosure representative with customer at a hotel

Uitzonderlijke klantervaring

De unieke all-inclusive overeenkomststructuur van EcoSure is transparant, waardoor de mogelijkheid ontstaat om een samenwerkingsverband op te bouwen en ons te concentreren op het stimuleren van programmaresultaten. 

Ontdek de oplossingen voor merkbescherming van EcoSure

Lees meer over ons volledige EcoSure-aanbod

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Het volledige EcoSure-aanbod bekijken

Verken de EcoSure-branchesegmenten

Kom meer te weten over al onze EcoSure-oplossingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen programma's gevonden

Bekijk alle EcoSure-oplossingen
Ecosure representative with customer at a hotel

Neem contact met ons op

EcoSure begrijpt merknormen en wij staan klaar om u te helpen.

Beoordelingen op maat
Praktische inzichten
Training en corrigerende maatregelen
Sectorvoorbeelden van goede praktijken

Contact opnemen met EcoSure

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.