Blue Bubbles

COSA™ oppervlakteactieve additieven en boosters voor farmaceutische toepassingen

Ecolab COSA™ oppervlakteactieve additieven en boosters voor farmaceutische toepassingen zijn sterk geconcentreerde reinigingsmiddelen die de werking van andere reinigingsproducten versterken, wat een extra voordeel oplevert bij het reinigen van specifieke vervuiling zoals coatings met langdurige afgifte en polymeren met langdurige afgifte.

Veel voorkomende oppervlakteactieve additieven die nodig zijn in de farmaceutische industrie zijn boosters en oxidatiemiddelen die ideaal zijn voor het verwijderen van vetrijke en watervrije formules. De meeste worden gecreëerd voor gebruik in alkalische reinigingsproducten, maar sommige kunnen ook voor zuurreinigers worden gebruikt.

Bij de keuze van het juiste additief of de juiste booster creëert Ecolab oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke toepassing en vervuilingstype met behulp van couponstudies, waarbij het giswerk voor het vinden van de juiste reinigingsmiddelen voor een visuele reiniging wordt weggenomen. Met behulp van een basisreiniger plus een booster kunt u de juiste reinigingskracht bepalen en tegelijkertijd de impact op uw apparatuur en afvalwatersystemen tot een minimum beperken.

2019 Life Sciences Pharmaceutical Brochure

Bekijk ons volledig assortiment CIP- en COP-reinigings- en desinfectiemiddelen voor systemen in de farmaceutische industrie

De producten worden gemaakt in volledig controleerbare en traceerbare productiebedrijven en u kunt kiezen uit alkalische reinigers, zure reinigers, additieven en boosters, en desinfectiemiddelen die speciaal zijn samengesteld voor oppervlakken die in contact komen met farmaceutische producten.

Ontdek hoe u een op de specifieke behoeften van uw bedrijf afgestemd programma kunt ontwikkelen dat voldoet aan de nieuwste normen en wordt ondersteund door onze gespecialiseerde technische en validatieteams.  

Gerelateerde COSA™ additieven en boosters voor farmaceutische toepassingen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen producten gevonden

Gerelateerde oplossingen voor producenten van farmaceutische producten en geneesmiddelen

Lees meer over hoe Ecolabs oplossingen voor de productie van farmaceutica en geneesmiddelen uw vestiging kan helpen om veilige producten te produceren die aan alle regels voldoen, de kwaliteitsnormen overtreffen, de operationele efficiëntie meetbaar verbeteren en de duurzaamheidsdoelstellingen helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden