Clean and vibrant carpets of a busy hotel lobby after receiving commercial carpet cleaning products.

Commerciële tapijtreinigingsoplossingen

Industriële oplossingen voor tapijtreiniging, service en trainingen op locatie om u te helpen uw tapijten als nieuw te houden. Maak een keuze uit ons assortiment toonaangevende commerciële tapijtreinigingsproducten, vlekverwijderaars, geurverwijderaars en meer. 

Onze toonaangevende commerciële tapijtreinigingsproducten en -oplossingen, services en training op locatie kunnen u helpen de waarde van uw investeringen te behouden en tapijten er als nieuw te laten uitzien.

Dagelijkse tapijtreiniging

Gasten beoordelen uw locatie op basis van de schoonheid en geur van de tapijten. Daarom is een dagelijkse reiniging het belangrijkste element in elk commercieel onderhoudsprogramma voor tapijten. Degelijke deurmatten vormen de eerste en beste bescherming tegen vuil op uw tapijten. Regelmatig stofzuigen en onmiddellijke vlekverwijdering beschermen tegen vezelbeschadiging door zand en steentjes en tegen onaantrekkelijke vlekken en geurtjes.

Tussentijdse en grondige tapijtreiniging

De commerciële tapijtreinigingproducten en -oplossingen van Ecolab helpen bij het creëren van een frisse, uniforme uitstraling met minimale periodes van inactiviteit. Perfect voor drukbezochte locaties doordat de tijd tussen herstellende reinigingsbeurten langer is. Als periodieke reiniging niet langer voldoende is voor uw tapijten, dan is het tijd voor een grondige reinigingsbeurt om vuil tot diep in het tapijt te verwijderen.

Speciale oplossingen voor vloer- en tapijtreiniging

Ecolab heeft een uitgebreid pakket aanvullende commerciële tapijtreinigingsproducten en -oplossingen om ervoor te zorgen dat uw tapijt er goed blijft uitzien en de veiligheidszorgen van medewerkers en gasten tot een minimum beperkt blijven. 

Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.